Meciul cu surpriza campionatului in direct.

Meciul cu surpriza campionatului in direct.

Partida dintre FC Buftea si FC Botosani este programata pentru duminica la orele 11 pentru a putea fi televizata in direct.

Partida dintre FC Buftea si Fc Botosani, de duminica aceasta, 31 august, va putea fi vazuta In Direct pe postul national de televiziune Sport.ro .

Meciul dintre locurile 6 si 2 va avea loc incepand cu ora 11:00.

FC Buftea este pana in prezent surpriza acestei editii de campionat.

Echipa de la marginea Bucurestiului are in lot mai multi jucatori cu nume imprumutati de divizionara A, FC Timisoara.

Printre acestia se numara si atacantul de culoare Mansour, dar si Florin Sandu, Sebastian Cojocnean, Siminic, Axente, Scutaru si portarul Zimmerman.

In cele doua meciuri disputate in liga secunda satelitul lui FC Timisoara a incheiat la egalitate cu Petrolul Ploiesti pe teren propriu si a reusit sa invinga Forexul sambata la Brasov.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
963

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
287

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
250

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...