Simona Halep s-a retras de la `s-Hertongenbosch! Urmeaza Wimbledon!

Simona Halep s-a retras de la `s-Hertongenbosch! Urmeaza Wimbledon!
Simona Halep s-a retras in turul doi de la `s-Hertongenbosch, in setul secund al meciului cu Annika Beck, din cauza unei accidentari la umar.

Primele probleme au aparut la finalul setului unu, cand Halep a solicitat interventia echipei medicale. Romanca a revenit pe teren, a mai jucat cinci game-uri, a cerut din nou ajutorul medicilor, iar apoi a decis sa abandoneze. "Accidentarea nu este foarte periculoasa.

"Am fost rece pe teren, iar muschii de la umar si coaste s-au contractat, iar fizioterapeutul mi-a spus ca ar trebui sa ma opresc deoarece poate deveni si mai rau. Insa voi fi bine pentru Wimbledon", a spus Simona Halep, potrivit ziare.com.

Ocupanta locului trei in clasamentul mondial a inceput greoi meciul, permitandu-i lui Beck sa conduca cu 3-0 si 4-1. Simona si-a revenit insa rapid, iar dupa un game alb a facut un break si a reusit sa egaleze la patru.

Maturitatea Simonei Halep si-a spus din nou cuvantul, in cel mai important moment al primului set. La 5-5, Halep a facut un break si apoi si-a pastrat serviciu pentru un 7-5 prin care a castigat primul set.

Setul secund a fost unul palpitant, cu break-uri din partea ambelor jucatoare, dar meciul s-a oprit la 3-2 in favoarea lui Beck. Simona Halep nu si-a putut apara astfel trofeul castigat anul trecut.

Urmatorul turneu la care Halep este inscrisa este cel de la Wimbledon.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
47

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
49

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
305

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...