Simona Halep le-a umilit pe Sharapova si Serena Williams: Rezultatele anchetei WTA

Simona Halep le-a umilit pe Sharapova si Serena Williams: Rezultatele anchetei WTA
Simona Halep le-a umilit pe Maria Sharapova si Serena Williams fiind, de departe, favorita fanilor tenisului intr-o ancheta efectuata de WTA.

Forul mondial a anuntat la inceputul acestei saptamani ca Halep, Sharapova si Serena sunt nominalizate la titlul de "jucatoarea lunii mai", fanii fiind invitati sa isi voteze sportiva favorita.

Din cele 305.000 de voturi exprimate in total, 291 de mii, adica 95%, au fost pentru Simona Halep. Sharapova a primit 4% din sufragii, in timp ce lidera clasamentului mondial, Serena Wiliiams, a fost votata de numai 1% dintre respondenti.

Cu toate acestea, WTA a desemnat-o pe rusoaica "jucatoarea lunii mai", anunta ziare.com.

"Halep a primit un sprijin uimitor din partea fanilor. Cu toate acestea, am fost nevoiti sa o alegem pe Sharapova, cea care a invins-o pe Simona in finalele de la Madrid si Roland Garros", au explicat oficialii WTA.

In luna mai, Simona Halep a jucat finalele turneelor de la Madrid si Roland Garros, fiind invinsa de fiecare data de Maria Sharapova.

Rezultatele excelente au propulsat-o pe romanca pana pe locul 3 in clasamentul WTA.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
142

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
74

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
76

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...