Simona Halep, eliminare surprinzătoare în primul tur la Madrid

Simona Halep, eliminare surprinzătoare în primul tur la Madrid
Sub ochii lui Ion Țiriac, Simona Halep a pierdut partida din primul tur de la Madrid în fața lui Alize Cornet, locul 28 WTA.

Franțuzoaica s-a impus în două seturi, 7-6 (8-6), 6-3. Simona Halep a fost surprinsă de serviciul foarte bun al adversarei. De asemenea, jucătoarea noastră a făcut foarte multe greșeli neforțate, care au costat-o în cele din urmă. Singurul moment în care Halep s-a aflat la cîrma partidei a fost în primul set, cînd a reușit breakul și a servit pentru set, scrie gsp.ro.

Nu și-a fructificat serviciul, iar Cornet a revenit și a cîștigat setul în tie-break. În setul secund, Halep a cedat clar și a pierdut categoric, scor 3-6. Aceasta e a 3-a victorie a lui Cornet în fața lui Halep în 4 dispute directe.

Cele 3 se mai întîlniseră de 3 ori pînă la meciul de azi. Simona Halep s-a impus în 2013 la Sofia, 6-4, 6-4, însă le-a pierdut pe celelalte două dispute directe. La Monterrey în 2011, scor 7-5, 6-1, iar în 2014, la Dubai, tot Cornet s-a impus, după ce Halep a abandonat la 6-1, 1-1.

Marea rivală a Simonei, Maria Șarapova, s-a impus în fața Timeei Bacsinszky, scor 6-2, 6-3.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
325

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
343

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
209

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...