Simona Halep a trecut de primul tur la Australian Open!

Simona Halep a trecut de primul tur la Australian Open!

   gsp.ro

Simona Halep a cîştigat fără prea multe emoţii primul meci din acest an de la Australian Open. Numărul 3 WTA a trecut de Karin Knapp în două set-uri, 6-3, 6-2.

Deşi a avut un început ezitat în ambele seturi, Simona Halep nu i-a dat nici o şansă adversarei sale şi a reuşit să cîştige la capătul unui meci care a durat 1 oră şi 28 de minute. Partida s-a jucat pe Rod Laver Arena.

Tot de la ora 02:00, dar pe Margaret Court Arena, a debutat la ediţia din 2015 de la AO şi Alexandra Dulgheru. Românca n-a avut nici o şansă împotriva reprezentantei gazdelor, Jarmila Gajdosova, scrie gsp.ro.

Dacă ar fi cîştigat, Dulgheru s-ar fi întîlnit cu Simona Halep. Gajdosova s-a impus şi ea destul de lejer în două seturi, 6-3, 6-4. Aşadar, în turul 2 de la AO o va întîlni pe Simona Halep.

Sportiva de la Antipozi ocupă locul 62 WTA, iar Halep nu a mai întâlnit-o niciodată într-un meci direct. Pentru accesul în turul II, Simona şi-a asigurat 60 000 de dolari australieni (42 500 de euro) şi 45 de puncte în ierarhia mondială.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
466

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
151

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
423

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...