Si-au castigat dreptul de a reveni la echipa!

 

Iulian Suleap si Alin Bordeanu, care au fost implicati intr-un scandal la inceputul returului de campionat, ar putea reveni la FC Botosani din vara.

Cei doi au fost sanctionati si trimisi sa evolueze in liga judeteana, la FCM Dorohoi, insa, prin evolutiile care le-au avut, au reusit sa mai inmoaie nervii actionarilor.

Pedeapsa ispasita!

Cei doi fotbalisti, Iulian Suleap si Alin Bordeanu, exclusi din lot inainte de prima etapa din retur, ar putea fi reprimiti la echipa.

Presedintele clubului a urmarit evolutia celor doi la formatia FC Dorohoi si s-a declarat multumit de ce a vazut.

Desi inca nu este un lucru sigur, cei doi ar putea reveni in lot la finele sezonului. Decizia finala apartine insa antrenorului si va fi influentata si de campania de achizitii.

Alin Bordeanu, Iulian Suleap si Cornel Cornea au fost gasiti de antrenorul Leo Grozavu in saptamina dinaintea meciului disputat cu formatia Dunarea Galati intr-un restaurant din oras, la o sticla de vin.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
110

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
342

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
267

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...