Sezon nou, dorinte vechi

Sezon nou, dorinte vechi

 FC Botosani  Stiri Botosani

Valeriu Iftime, finantatorul FC Botosani, îşi propune ca în sezonul viitor trupa lui Cristi Popovici să aibă obiectiv promovarea în Liga 1. Pentru asta el este dispus să aloce mai mulţi bani fotbalului.

Singura condiţie impusă de acesta este ca şi autorităţile locale să sprijine cu o sumă mai mare echipa. Acesta susţine că faţă de acum trei-patru ani, în prezent stadionul Municipal arată destul de bine, sunt terenuri de antrenament şi, în plus, clubul are un reprezentant în Comitetul Executiv al FRF, pe preşedintele FC Cornel Şfaiţer. Până la sfârşitul acestei luni oficialii vor stabili o strategie pentru următorul sezon şi vor avea o nouă discuţie cu reprezentanţii Primăriei şi Consiliului Judeţean. "Eu am avut o discuţie cu Valeriu Iftime şi am spus că trebuie să vedem ce ne propunem pentru sezonul viitor. Dacă vom avea posibilitatea să ne luptăm pentru promovarea în prima ligă va trebui să începem imediat ce se termină acest campionat o campanie de achiziţii pentru a întări lotul", a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani care l-a reconfirmat pe Cristi Popovici în funcţia de antrenor principal şi pentru următorul sezon competiţional. Cât priveşte bugetul pentru un sezon în Liga I, conducătorii clubului FC Botoşani susţin că nu va fi foarte greu de alcătuit deoarece vor veni bani de la Federaţia Română de Fotbal pentru promovare, plus drepturile de televizare.

"Cel mai complicat la divizia A este să nu pleci cu o echipă pe care să o decimezi. Adică promovezi cu o echipă şi joci cu alta. Dacă promovezi cu o echipă şi nucleul rămâne şi în divizia A şansele să te menţii sunt mai mari. Salariile cresc cu 50%, dar le acoperi din drepturile de televiziune. În mod normal, dacă ai un milion de euro şi mai primeşti încă un milion de euro din drepturi de televizare, poate mai multă publicitate, poţi trăi la divizia A"
, Valeriu Iftime, finanţator FC Botoşani

"Deocamdată nu se pune problema unei suplimentări a bugetului alocat echipei FC Botoşani. Anul acesta vom da banii pe care i-am prins în buget şi urmează ca în funcţie de obiectivul şi evoluţia echipei în următorul sezon să luăm în calcul o suplimentare a sumei pentru 2011"
, Cătălin Flutur, primar Botoşani

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
25

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
41

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
77

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...