Sepsi OSK - FC Botoșani 2-2! Pierdem 3 puncte la ultima fază

Sepsi OSK - FC Botoșani 2-2! Pierdem 3 puncte la ultima fază

FC Botoșani a evoluat sâmbătă după-amiază la Sfântul Gheorghe, împotriva formației Sepsi OSK, în etapa a 12-a a Ligii Întâi. Înaintea acestui duel, Sepsi se clasa pe poziția a 5-a, în timp ce formația lui Marius Croitoru era pe modestul loc 12, la egalitate de puncte cu Dinamo.

Sepsi a dominat prima repriză, însă tabela a fost deschisă de FC Botoșani, prin Alexandru Tircoveanu, care a trimis, cu poarta goală, o minge pasată de Keyta. Era minutul 36 când FC Botoșani trecea în avantaj. Acesta avea să fie și scorul pauzei, căci niciuna dintre echipe nu a reușit să mai creeze ocazii mari de gol până la sfârșitul reprizei.

La reluare, FC Botoșani reușea și golul doi. Omul sezonului până acum, Keyta driblează doi jucători și portarul celor de la Sepsi și reușește să înscrie al 5-lea gol al sezonului, ajungând pe locul 5 în topul marcatorilor.

Imediat după, în minutul 55, Mitrea reușea să înscrie dintr-o centrare a lui Petrilă, din corner.

Petrilă șutează puternic din marginea careului în minutul 89, însă Eduard Pap are o intervenție excelentă și salvează scorul de pe tabelă. De menționat este și evoluția lui Denis Haruț, care a fost excelent în defensiva moldavă astăzi.

FC Botoșani pierdea victoria la mustață. La ultima fază, Dimitrov reușea să înscrie iar imediat după, arbitrul Avram punea capăt partidei. Vinovat este Andrei Chindriș, care nu a reușit să respingă o minge.

Astfel, FC Botoșani pleacă cu doar un punct de la Sfântul Gheorghe, deși a condus cu 2-0.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
115

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
465

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
177

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...