Seniorii de ARGINT ai Brilliant Taekwondo

Seniorii de ARGINT ai Brilliant Taekwondo
În acest week-end, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat la Cupa Oltenia ce s-a aflat la prima ediție cu 2 sportivi, 2 arbitri și 1 tehnician. Această competiție s-a desfășurat în localitatea Slatina, adunând la start o mulțime de sportivi cu experiență.

Clubul botoșănean a selecționat doar 2 seniori pentru participarea la această competiție în vederea definitivării formei lor tactice pentru Cupa României, ce urmează a se desfășura în perioada 23-25 octombrie în localitatea Miercurea-Ciuc.

Așadar, sportivii George Hobjilă (-80 Kg) și Alexandru Ciuclea (-74 Kg) au avut o prestație deosebită reușind să obțină fiecare locul 2, întâlnind în finală 2 sportivi cu o experiență mult mai vastă. Cei doi arbitri reprezentanți la această desfășurare sportivă au fost remarcați pentru nivelul lor ridicat de pregătire și prestanță, anunta clubul botosanean intr-un comunicat de presa remis redactiei Stiri Botosani.

Doresc să îi felicit pe cei doi sportivi pentru evoluția de la această competiție, însă mereu este și va fi loc de mai bine. Aștept cu nerăbdare Cupa României –ediția a XVI-a, unde ne propunem să obținem un număr de medalii mai mare decât cel din anul precedent. Fiind un club ce evoluează pe zi ce trece, autodepășirea este obiectivul caracteristic nouă la fiecare competiție. a declarat președintele și tehnicianul Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis MATEI, cel care la doar 20 de ani are centura neagra cu 3 dan, fiind tehnician in cadrul clubului, dar si arbitru national.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
137

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
220

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
745

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...