Semi- karate la Pam*Phil Center!

Pentru ca au primit doar jumatate din fondurile solicitate municipalitatii, karatistii s-au decis sa reduca si competitiile la care trebuiau sa participe.

Clubul Pam*Phil Center a primit din bugetul local 70.000 de lei.

Asta dupa ce anul trecut i s-au repartizat 80.000 de lei, bani pe care nu a reusit insa sa-i cheltuie, astfel ca 15.000 de lei i-a fost returnati.

Rezultatele bune obtinute de sportivii din cadrul clubului Pam*Phil Center au atras noi fonduri ale municipalitatii.

In cadrul clubului evoleaza aproximativ 80 de karatisti, care in anul 2007 au adus acasa 51 de premii internationale, plus inca sase titluri nationale in acest an.

Pentru a-si atinge obiectivele propuse pentru 2008 conducerea clubului a depus un proiect la Primarie prin care a solicitat fonduri de circa 140.000 de lei.

De primit, au primit ... insa, in jumatate.

Catalin Pamfil, instructor karate:

"Suma de 70.000 de ron este o suma acceptabila

pe care vrem nu vrem trebuie sa o acceptam asa cum este, o sa incercam de pe proiectul de pe 2008 sa reducem cateva competitii de pregatire si o sa facem antrenamentul la sala mult mai intensiv pentru a suplini lipsa competitiilor."

Din cauza banilor putini, karatistii botosaneni nu s- au putut prezenta la Campionatul Mondial Universitar din Polonia si la cel balcanic de seniori. Totodata, karatistii vor lipsi si de la Campionatul European din Estonia, care va avea loc pe data de 2 mai.

In schimb, pentru obiectivele ramase, sportivii botosaneni spera obtinerea unor rezultate meritorii.

Catalin Pamfil, instructor karate:

"Avem cateva competitii importante, Campionatul Balcanic de Copii, Campionatul European care este in decembrie, dar spre sfarsitul anului avem timpul necesar pentru pregatirea sportivilor."

In anul 2007, Pam*Phil Center a primit de la municipalitate fonduri de 80.000 de lei, insa au returnat 150.000 dintre acestia, bani care au ramas necheltuiti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pecheziții la AJOFM: Trei agenți economici din Botoșani în vizorul Parchetului European!

astăzi, 07:18
53

Organele de cercetare, sub coordonarea procurorilor Parchetului European, în baza unui ordin de percheziţie domiciliară la sediul AJOFM Botoşani, au ridicat documente care au stat la baza fin...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfinţit Mucenic Pafnutie

astăzi, 07:00
12

În Pustia Palestinei, aproape de Ierusalim, se afla o frumoasă aşezare călugărească întemeiată de Sfântul Hariton şi se numea Lavra Veche, întrucât sfântul o...

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
976

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...