Seara revenirilor! Steaua si Astra au invins, dupa ce au fost conduse!
SPORT

Seara revenirilor! Steaua si Astra au invins, dupa ce au fost conduse!
Steaua pastreaza sanse de calificare in primavara Europa League dupa victoria de pe teren propriu, scor 2-1, in fata turcilor de la Osmanlispor.

Laurentiu Reghecampf si-a reparat la pauza greseala introducerii lui Adi Popa atacant central, iar Steaua a dominat copios partea secunda si a meritat victoria.Turcii n-au avut nicio emotie in prima repriza, deschizand scorul in minutul 30, dupa un sut bun al lui Ndiaye.

In partea secunda, Steaua a pus insa presiune pe adversar, chiar daca jocul nu a stralucit in mod deosebit. Egalarea a venit in minutul 68, cand Momcilovici a reluat din fata portii la un sut trimis de Boldrin, pe care portarul advers l-a respins gresit.

Pe finalul meciului, Steaua a presat pentru a obtine victoria, iar aceasta a venit tot dintr-o faza fixa. Ricky Boldrin a executat impecabil in minutul 84 o lovitura libera, Tamas a pus perfect capul si a adus victoria care ne mentine in cartile calificarii.

In cealalta partida din grupa, Villarreal a terminat la egalitate, scor 1-1, cu FC Zurich. Dupa cinci etape, clasamentul grupei L arata astfel 1. Osmanlispor 7p, 2. Villarreal 6p, 3. FC Zurich 6p, 4. Steaua 6p. In ultima etapa, programata pe 8 decembrie de la ora 18:00, vor avea loc meciurile Villarreal - Steaua si Osmanlispor - FC Zurich.

Astra a invins in Austria

Astra Giurgiu are in continuare sanse de calificare in primavara europeana dupa victoria de pe terenul Austriei Viena, scor 2-1.

Formatia lui Marius Sumudica a fost condusa din minutul 57, dupa un gol al lui Lukas Rotpuller, dar a izbutit sa intoarca rezultatul. Giurgiuvenii au reintrat in joc si cu ajutorul eliminarii lui Alexander Greunwald, din minutul 65. Sumudica a avut mana buna, l-a introdus pe teren pe Florea, iar acesta a adus egalarea in minutul 78. Cu cateva minute inainte, Budescu lovise bara, iar Alibec ratase o mare sansa.

Golul victoriei i-a apartinut lui Budescu, in minutul 87, din lovitura de la 11 metri. In cealalta partida din grupa, AS Roma a invins cu 4-1 Viktoria Plzen.

Dupa cinci etape, clasamentul arata astfel: 1. AS Roma 11 puncte, 2. Astra Giurgiu 7p, 3. Austria Viena 5p, 4. Viktoria Plzen 3p. Ultima runda va avea loc pe 8 decembrie, de la ora 20:00. Atunci vom avea meciurile Astra - AS Roma si Plzen - Austria Viena. In partida cu AS Roma, Astra nu se va putea baza pe Geraldo, suspendat pentru cumul de cartonase.

sursa: ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
19

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
51

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
41

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...