Se retrage portarul golgheter! Rogerio Ceni a pus mănuşile în cui - VIDEO

Se retrage portarul golgheter! Rogerio Ceni a pus mănuşile în cui - VIDEO
Portarul golgheter Rogerio Ceni a confirmat că se retrage din activitate, după 23 de sezoane petrecute pe terenul de fotbal.

Brazilianul are 41 de ani şi îşi anunţase finalul carierei încă de acum un an, cînd a semnat cu Sao Paulo pentru ultima oară.

"La finalul anului mă voi opri. Nu voi mai juca. Acesta este ultimul meu sezon, nu numai pentru Sao Paulo, ci din întreaga mea carieră", a spus Ceni.

Rogerio Ceni are numele trecut în Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai bun marcator dintre portari, cu 114 reuşite în peste 1.000 de meciuri jucate pentru Sao Paulo.

Brazilianul este dublu cîştigător în Copa Libertadores şi a fost portarul de rezervă al Braziliei la Cupa Mondială, ediţiile 2002 şi 2006. Deşi este de două ori mai în vîrstă decît mulţi dintre colegii lui, Rogerio spune că este în plină formă.

"Mă simt mai bine anul acesta decît anul trecut. Am cîteva dureri, dar ele fac parte din joc", a spus Ceni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
21

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
1011

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
203

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...