Se pregătește o suspendare fără precedent, Marius Croitoru în vizorul FRF: ”S-au strâns probe clare”

A început „vânătoarea” tehnicienilor care antrenează echipe în Superliga fără Licența PRO.

Revenit pe banca celor de la FC Botoşani, Marius Croitoru a intrat în colimatorul FRF.

Angajat pe postul de secund, întrucât nu deţine Licenţa Pro, tehnicianul în vârstă de 42 de ani s-a dat în spectacol în prima etapă.

Contrar regulamentelor actuale de la FRF, Croitoru a ieşit de multe ori în prim-plan şi a dat indicaţii energice de pe margine. Oficialii de la FRF au stat cu ochii pe Croitoru şi, potrivit informaţiilor furnizate de jurnaliştii de la Pro Sport, secundul de la Botoşani va fi chemat, în scurt timp, în faţa Comisiei de Disciplină.

Nu doar Croitoru este pasibil de o pedeapsă dură. Și clubul FC Botoşani, precum şi principalul din acte Mihai Ciobanu vor răspunde în faţa FRF.

S-au strâns probe destul de clare împotriva lui Marius Croitoru prin care i se va face un dosar în vederea reclamării acestuia la Comisia de Disciplină.

De asemenea, surse din cadrul FRF au dezvăluit pentru ProSport: „Noi credem că domnul Iftime a fost conștient încă de la început la ce probleme poată să expună clubul dânsului prin angajarea lui Croitoru pe o funcție pe care în realitate nu o exercită. S-au strâns probe destul de clare împotriva lui Marius Croitoru prin care i se va face un dosar în vederea reclamării acestuia la Comisia de Disciplină, deoarece s-a ridicat și a dat indicații în tmpul meciului echipei sale din prima etapă. La fel de conștient credem că a fost și Mihai Ciobanu, atunci când a acceptat să își pună la bătaie licența PRO pentru altul, deși nu el este antrenorul principal cu adevărat”.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, încă de sezonul trecut, că va avea toleranţă zero la astfel cazuri. Antrenorii care îşi vor închiria licenţa şi vor apărea pe foaia oficială de joc drept principali, deşi în realitate vor fi doar secunzi, riscă o suspendare de doi ani de zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Decrețeii se apropie de 60 de ani, analiștii prevăd un val de sărăcie fără precedent!

astăzi, 09:17

În România, rata sărăciei relative, care măsoară ponderea persoanelor sărace în totalul populației, pentru grupa de vârstă de 65+ ani a urcat în ultimii 10 ani de ...

Casa de Pensii Botoșani: În atenția femeilor care au născut sau au adoptat copii!

astăzi, 08:28

Reducerea vârstei standard de pensionare este reglementată de art. 51 din Legea nr. 360/2023 privind sistemul public de pensii și se aplică în cazul femeilor care îndeplinesc cumu...

Botoșănean pârât de un cetățean, polițiștii au ajuns în câteva minute! (Foto)

astăzi, 08:11

În urma unei sesizări telefonice primite de la un cetățean, polițiștii locali s-au deplasat la platforma autorizată de pe strada Colonel Tomoroveanu, unde l-au surprins în fapt pe B....