Se pregătește o mutare-șoc în Liga 1. Croitoru ar putea fi legitimat ca jucător la FC Botoșani

Se pregătește o mutare-șoc în Liga 1. Croitoru ar putea fi legitimat ca jucător la FC Botoșani

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a confirmat la GSP Live că vrea să-l readucă pe Marius Croitoru, în prezent sub contract cu FC Argeș. 

Croitoru este din octombrie antrenorul celor de la FC Argeș. În acte, el nu mai poate fi A1 la nicio altă echipă în acest sezon, pentru că a început stagiunea pe banca celor de la FCU Craiova și are deja două formații la activ.

Conform surselor Gazetei, Iftime poartă de două săptămâni discuții cu oameni din fotbalul românesc pentru a căuta soluții în vederea „repatrierii” lui Croitoru. 

Recent, Marius Croitoru a fost văzut de mai multe ori în preajma lui Iftime și își dorește să rezilieze contractul cu FC Argeș. Conform informațiilor Gazetei, Botoșani ia în calcul inclusiv să-l legitimeze pe Croitoru ca jucător! Astfel, el ar urma să stea pe bancă, dar nu va putea să dea indicații până la finalul campionatului. „Principal” în acte ar urma să fie în continuare Mihai Ciobanu, omul de casă al Botoșaniului. 

Costin Ștucan: „Vreți să-l readuceți pe Croitoru” / Iftime: „Nu e un zvon fals deloc”

În direct la GSP Live, Costin Ștucan i-a prezentat informațiile Gazetei lui Valeriu Iftime, iar acesta a confirmat că vrea să-l readucă pe Marius Croitoru. În continuare, dialogul dintre cei doi.

- Am auzit din mai multe surse că v-ar interesa foarte tare să-l readuceți pe Croitoru la Botoșani. Doar că aveți o problemă, Croitoru are deja două echipe în acest sezon, nu ar mai putea veni la Botoșani ca antrenor și căutați o soluție să-l aduceți în club sub o altă formă, pe un alt post.
- Nu e un zvon fals deloc. Aș vrea, numai să se poată, trebuie să vrea și el. După toate analizele făcute de mine, cei 3-4 ani cu Croitoru au fost ani buni, am avut o echipă spectaculoasă. Aș vrea să vină la Botoșani. El are contract acum însă. Până în vară, are o problemă de regulament.

- Înțeleg că există o portiță în regulament, care mi s-ar părea absurdă, ca el să fie înregistrat ca jucător.
- Asta nu mai știu. Deocamdată, căutăm un specialist, chiar dacă antrenor e Mihai Ciobanu. Dacă Croitoru ar putea veni la Botoșani, cred că pot reface relația sănătoasă cu el. 

- Mi-l și închipui echipat ca jucător pe bancă... Ar fi comic! 
- Ar fi, da, dar ce nu-i comic în fotbalul nostru? 

- Da, dar dumneavoastră pretindeți că sunteți un finanțator civilizat.
- Eu nu înțeleg de ce nu-i dai voie unui jucător sau unui antrenor să meargă la 3 echipe... 

- Deci căutați soluții regulamentare pentru a-l readuce pe Marius Croitoru, dacă vrea și el. 
- Exact!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Ziua Națională a României", sărbătorită ”acolo unde se agață harta în cui”

astăzi, 21:58
197

Ziua Națională a României a fost sărbătorită și de dărăbăneni, doar că ploaia rece și vremea mohorâtă au făcut ca numărul participanților la manifestări să fie mult sub a...

Tragerea la sorți EURO 2024. România a scăpat de Germania, Anglia și Spania

astăzi, 20:26
484

România și-a aflat adversarele de la Campionatul European din GermaniaNaționala pregătită de Edi Iordănescu s-a aflat în urna a doua, după ce echipa noastră a bătut Elveția cu...

Acțiune a polițiștilor pentru prevenirea infracțiunilor în domeniul silvic

astăzi, 19:26
99

La data de 1 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică cu sprijinul celor din cadrul subunităților au acționat pentru prevenirea combaterea faptelor ilegale în do...