Se dau lupte la Sala Polivalenta

Se dau lupte la Sala Polivalenta
Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă" din municipiu va găzdui, începând de mâine, finalele Campionatului Naţional la lupte greco-romane, întrecere destinată categoriei juniori II. Participa cei mai buni luptători din ţară, organizatorii estimând că numărul acestora va ajunge la 350-400.

Mâine, între orele 14-16 vor avea loc înscrierile concurenţilor, iar între 17-18 va avea loc şedinţa tehnică. Între 18-18,30 va fi cântarul oficial pentru categoriile 42 kg, 50 kg, 58 kg, 69 kg, 85 kg şi 100 kg.

Prima reuniune a concursului va avea loc sâmbătă între orele 9-13, urmând ca între 13-13.30 să aibă loc cântarul oficial pentru celelalte categorii, respectiv 46 kg, 54 kg, 63 kg şi 76 kg. Ziua de sâmbătă se va încheia cu cea de-a doua reuniune a concursului şi cu finalele primelor şase categorii, care vor avea loc între orele 16-20. Duminică, când este prevăzută cea de-a treia reuniune şi finalele ultimelor patru categorii, acestea urmând a se desfăşura între orele 9 şi 14.

La întrecerea organizată de Federaţia Română de Lupte în colaborare cu Primăria municipiului Botoşani, DJS şi Asociaţia Judeţeană de Lupte vor veni mai mulţi oficiali ai Federaţiei în frunte cu secretarul general al forului, Vasile Puşcaşu.

 

 

 

 

 

 

Sursa: MonitorulBT

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
338

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
483

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
605

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...