Șapte botoșaneni in lotul național al României la Campionatului Balcanic de Taekwondo WTF - FOTO

Șapte botoșaneni in lotul național al României la Campionatului Balcanic de Taekwondo WTF - FOTO
În acest weekend, Federația Română de Taekwondo WTF a participat la a XVIII-a ediție a Campionatului Balcanic de Taekwondo WTF, unde s-au desfasurat probele de Kyorugi și Poomsae.

Din lotul național care a făcut deplasarea în localitatea Dupnitsa din Bulgaria, au facut parte și 6 sportivi și 2 tehnicieni din cadrul Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club.

Sportivii din cadrul acestui club botoșănean, ce au reprezentat România sunt următorii : Gabriel DÎRVARIU, Mario TOFAN, George HOBJILĂ, Andrei ANDRUȘ, Denis MATEI și Diana MATEI, fiind coordonați de tehnicienii Denis MATEI și Paul MATEI.

Aceștia au reușit să obțină 11 medalii și au avut un rol important în obținerea locului III pe echipe a României la categoria Poomsae. Medaliații sunt după cum urmează :

Locul I : Mario TOFAN; Locul II : Diana MATEI (2), Gabriel DÎRVARIU, Andrei ANDRUȘ, Mario TOFAN și Denis MATEI;
Locul III : Andrei ANDRUȘ, Diana MATEI, Mario TOFAN și Denis MATEI.


Sportivul George Hobjilă a obținut locul V, oprindu-se în sferturi în fața campionului categoriei juniori +78 kg.

Sunt foarte mândru de performanțele obținute și de dăruirea pentru realizarea obiectivului propus, așteptările noastre fiind cu mult depășite. Suntem mândri că suntem români, suntem mândri că suntem botoșăneni. a declarat cu privire la această performanță, președintele Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – 3 Dan în Taekwondo.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
58

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
84

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...