S-au epuizat biletele la tribune pentru meciul cu Steaua! Se mai gasesc la peluze! FOTO

S-au epuizat biletele la tribune pentru meciul cu Steaua! Se mai gasesc la peluze! FOTO

   Ionut Tabultoc

Încă de la ora 8:00 suporterii botoșăneni au luat cu asalt casele de bilete, care s-au deschis la ora 9:00. Puțin peste 400 de bilete la tribune au mai rămas pentru a fi puse în vânzare astăzi, iar în jurul amiezii ele erau deja epuizate.     

Cei care nu au prins un bilet la tribună își mai pot achiziționa bilete de la peluză, însă cei de la FC Botoșani spun că cel mai probabil până diseară se vor vinde toate biletele.    

FC Botoșani a scos la vânzare 5.000 de bilete pentru meciul cu Steaua București. 70 de lei pentru un bilet la tribună și 40 de lei pentru unul la peluză au plătit botosanenii.   

Citeste si: Valeriu Iftime: "Toti vor fi mai atenti cand vor juca cu noi"

Citeste si: Vezi ce au declarat Croitoru si Hadnagy inaintea meciului cu Viitorul Constanta: "Vrem sa jucam cu Steaua de pr primul loc"



Citeste si: VIDEO Imagini șocante! Ultrașii lui Metalist și ai lui Dinamo Kiev au declanșat iadul pe străzile din Kharkov!      

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
259

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
110

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
119

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...