S-a stabilit: Când se joacă meciul FC Botoșani – FCSB!

Variantele au fost extrem de puține, ajungându-se la un compromis. Să evolueze într-o zi de joi, de pauză la competiții, între Liga Națiunilor și Liga 1.

S-a stabilit: Când se joacă meciul FC Botoșani – FCSB!

   Foto: FC Botoșani

FC Botoșani - FCSB se va disputa pe 21 noiembrie. Naționala de seniori a României va avea pe 15 și 18 noiembrie ultimele meciuri din Liga Națiunilor, cu Kosovo și Cipru, ambele acasă.

Naționala de tineret nu are meciuri în noiembrie, va termina campania în octombrie.

FCSB va fi, probabil, nevoită să joace fără Târnovanu, Olaru, Șut, posibil și Bîrligea, care a putea fi chemați de Lucescu, dar și fără Radunovic și Ngezana, amândoi fiind pe listă pentru Muntenegru și Africa de Sud, scrie golazo.ro.

După meciul de la Botoșani, FCSB va evolua pe teren propriu, după doar 3 zile, cu Unirea Slobozia, în etapa a doua a returului de campionat.

Începând de la restanța cu Botoșani, FCSB va intra într-o serie extrem de intensă de meciuri. Timp de fix o lună, între 21 noiembrie și 21 decembrie, va susține nu mai puțin de 10 meciuri!

Cea de-a doua restanță, Oțelul - CFR, va avea loc luna viitoare. Departamentul competiții de la LPF a fixat-o pe 17 octombrie, după ce s-a luat acordul cluburilor și al televiziunilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog și polițiștii din Botoșani, în vizită educativă la elevii unui liceu din județ! (foto)

Thursday, 26 September 2024

Cu această ocazie, cei 70 de elevi prezenți și-au exprimat părerile cu privire la cauzele care conduc adolescenții către consumul de substanțe psihoactive și, împreună cu specialiștii ...

Un tânăr din Botoșani a rănit grav un câine, polițiștii l-au trimis în judecată!

Thursday, 26 September 2024

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în luna martie a.c., în timp ce se afla în drumul public, ar fi lovit cu o bâtă un câine ce aparținea unui vecin. Exemplar...

Simona Popescu și Dumitru Crudu: Poeți în dialog la Memorialul Ipotești!

Thursday, 26 September 2024

Întâlnirea va avea loc, începând cu ora 10.00, în Sala de conferințe a Primăriei Botoșani și va fi moderată de Lucia Țurcanu. SIMONA POPESCU (n. 1965, Codlea, Br...