S-a dus si imaginea

S-a dus si imaginea

 FC Botosani a cazut la toate capitolele. Daca in turul campionatului FC Botosani era catalogata ca echipa surpriza a campionatului si una din principalele candidate la promovare, astazi evolutiile echipei amintesc de liga a treia.  

FC Botosani este la a patra infrangere consecutiva. Evolutiile slabe ale echipei se datoreaza moralului scazut al echipei si atitudinii
jucatorilor care refuza sa joace fotbal. Daca in turul campionatului
conducerea brasovenilor dupa meciul de pe Municipal ofertau jucatori Botosaneni precum Kano si Kone astazi nici un botosanean nu a aratat ca merita sa ocupe unul din locurile promovabile.

"Nu mi-a placut meciul de astazi. Daca te uiti la rezultat si la cum am luat golurile am fost penibili. Si este o problema de atitudine la fotbalisti. Este o lipsa de vointa, de daruire care te pune pe ganduri. Pur si simplu ma pune pe ganduri. Pe mine ma pune pe ganduri", Valeriu Iftime, preşedinte CA FC Botoşani.

Cel mai deranjant pentru actionariatul clubului este faptul ca imaginea FC Botosani a avut cel mai mult de suferit in urma parcursului defectuos din acest retur.

"Noi am fost o echipa care eram respectata in meciurile din deplasare indiferent de adversar dar din pacate pe finalul asta ... Incercam sa remontam, cum vom reusi", Cornel Sfaiter, vicepreşedinte CA FC Botoşani.

În acest retur de campionat FC Botosani are un palmares cu care nu prea se poate mândri. Are o linie de clasament cu trei victorii, trei rezultate de egalitate si sapte înfrângeri. A marcat 8 goluri si a primit 20, are doar 12 puncte din 39 posibile si - 6 la adevar. (S.B.)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
342

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
366

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
220

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...