S-a DECIS! Steaua Bucuresti are antrenor si a semnat astazi!

S-a DECIS! Steaua Bucuresti are antrenor si a semnat astazi!
S-a înţeles cu Gigi Becali să conducă echipa în sezonul viitor, urmînd să înceapă antrenamentele pe 15 iunie.

Dumitru Uzunea, antrenorul naţionalei U-15, va fi secund, Ştefan Preda, fostul goalkeeper al lui Dinamo, va fi antrenor cu portarii şi Ciprian Prună va fi preparatorul fizic, iar antrenor principal va fi Costel Galca. Tehnicianul a avut azi o întîlnire la Penitenciarul Poarta Albă cu Gigi Becali şi va conduce echipa în următorii 2 ani.

Constantin Gâlcă, 42 de ani, e fost jucător al Stelei şi al "naţionalei", cu care a participat la 4 turnee de CM şi CE. E şcolit în Spania, unde a şi jucat timp de un deceniu.



Toţi din FRF vorbesc la superlativ despre ce face la "naţionala" Under 17, iar Mircea Sandu şi Dumitru Dumitriu au spus: "E cea mai bună variantă pentru Steaua".

Cea mai bună performanţă din cariera sa de antrenor este calificarea la Turul de Elită al Euro U-17 2014 în Scoţia. România nu a reuşit însă calificarea la turneul final din Malta. Gâlcă îl cunoaşte foarte bine pe unul dintre stelişti, tînărul Robert Vîlceanu pe care l-a pregătit la naţionala U-17.

500 de meciuri, exclusiv de campionat, a bifat Gâlcă în cariera de jucător la seniori, care s-a întins pe o perioadă de 18 ani, 1988-2006

"Antrenez aşa cum am învăţat în Spania. Dintotdeauna am fost un fan al Barcelonei şi al stilului de joc pe care îl promovează echipa catalană" (Costel Gâlcă, antrenor "naţionala" U17)

"Vreau să vin cu staff-ul meu şi să fiu implicat în alegerea jucătorilor achiziţionaţi şi construirea echipei" (Costel Gâlcă, antrenor "naţionala" U17)

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
152

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
162

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
246

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...