Romania trece la scor de Insulele Feroe in preliminariile Euro 2020

Nationala Romaniei a obtinut prima victorie in preliminariile Euro 2020, elevii lui Cosmin Contra reusind sa treaca usor de reprezentativa Insulelor Feroe. 4-1 a fost scorul final al partidei in care nu s-a pus serios problema invingatoarei.

Romania trece la scor de Insulele Feroe in preliminariile Euro 2020

Primele 20 de minute ale duelului din Gruia au fost chinuitoare pentru microbistii din tara noastra, "tricolorii" chinuindu-se sa gaseasca drumul spre poarta adversa si, in acelasi timp, riscand sa fie pedepsiti pe contraatac.

Echilibrul s-a rupt in numai cateva minute, atunci cand jucatorii nostri au punctat de trei ori in sase minute.

Deac a deschis scorul in minutul 26, cu un sut sec din cativa metri dupa o deviere de mare efect a lui Keseru, pentru ca apoi atacantul lui Ludogorets sa reuseasca "dubla" pe fondul unor gafe mari ale adversarilor.

In finalul primei reprize, oaspetii au redus din diferenta dupa ce au transformat un penalti acordat in urma unui fault al lui Moti.

Partea secunda a venit cu o schimbare, Ianis Hagi fiind trimis in teren si schimband fata echipei noastre cu actiunile in viteza. Nu a reusit sa inscrie, desi a avut doua ocazii extrem de mari, insa evolutia lui a fost una imbucuratoare.

De marcat a facut-o George Puscas, acesta punctand cu un sut superb, sub transversala.

A fost o victorie lejera pentru Romania, care asteapta acum duelul din vara din Norvegia pentru a incerca sa se implice serios in lupta pentru calificarea la Euro 2020.

sursa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
157

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
242

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
103

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...