România trece cu 2-0 de Finlanda şi este tot mai aproape de EURO 2016 - VIDEO

România trece cu 2-0 de Finlanda şi este tot mai aproape de EURO 2016 - VIDEO
România a învins cu 2-0 naţionala Finlandei, într-un meci din Grupa F a preliminariilor pentru Campionatul European din 2015.

Partida a început cu premierea lui Răzvan Raţ pentru cele 100 de prezenţe în echipa naţională, el debutînd sub tricolor în 2002, într-un meci dintre Franţa şi România.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a venit în minutul 14, cînd Hatemaj a preluat perfect în careu şi a şutat, însă Tătăruşanu, cu un reflex de zile mari, a respins balonul în corner.

Partea a doua a debutat cu accidentarea lui Chipciu, care a şi fost schimbat. Locul mijlocaşului fiind luat de Lucian Sînmărtean, care a reuşit în minutul 54 să execute perfect o lovitură de colţ, balonul ajungînd pe capul lui Bogdan Stancu, care a reuşit să şi înscrie.

3 minute mai tîrziu, pasatorul de la gol a scos cel de-al doilea cartonaş galben al lui Ring, astfel finlandezii au evoluat în 10 oameni. Cu 7 minute înainte de final, acelaşi Lucian Sînmărtean i-a pasat la marginea careului lui Bogdan Stancu, care a reluat perfect cu latul şi l-a învins pe Maenpaa.

"Motanul" a marcat prima "dublă" din carieră pentru echipa naţională şi a ajuns la 8 reuşite

Clasament Grupa F

1. Irlanda de Nord 6-1 9p
2. ROMÂNIA 4-1 7p
3. Finlanda 4-4 4p
4.Ungaria 3-3 4p
5. Grecia 1-4 1p
6. Feroe 1-6 0p

Aseara: 

Grecia - Irlanda de Nord 0-2
Feroe - Ungaria 0-1

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
229

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
387

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
534

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...