România - Ucraina, primul meci al naționalei tricolore la EURO 2024

România - Ucraina, primul meci al naționalei tricolore la EURO 2024

   sursa:as.ro

România - Ucraina se joacă la München, luni, de la ora 16:00.
Nicușor Bancu, fundașul lateral al U Craiova în SuperLiga României și fundașul stânga al naționalei, despre partida care va avea loc împotriva Ucrainei:
”Noi mergem cu Ucraina să câştigăm, apoi vom vedea cum dercuge jocul. Mă pregătesc 100% la fiecare antrenament, ştiu că sunt jucători cu viteză, tehnici. Voi da sută la sută şi cu siguranţă, alături de colegii mei, vom face o partidă frumoasă. Vom trata meciul cu Ucraina foarte serios. Va fi un meci greu cu Ucraina. Toate sunt grele, dar ținând că e primul, va fi și mai greu. Dacă vom fi o echipă scurtă, compactă și vom fi o familie cum am fost în calificare, nu va avea nicio echipă meci ușor cu noi.”
Vezi cotele Superbet pentru duelul cu Ucraina

Oleksandr Zinchenko, jucător al echipei naționale a Ucrainei, a acordat un interviu pentru site-ul UEFA în care a vorbit despre meciul cu România, dar și despre atmosfera din naționala Ucrainei înaintea turneului final:
"În primul rând, noi trebuie să ne facem jocul nostru, să arătăm cel mai bun fotbal al nostru, atât individual, cât și ca echipă. Nu există echipe slabe la acest turneu, cu siguranță. Noi vom trata România la fel cum vom trata Slovacia și Belgia, cu mult respect. Toată lumea înțelege că primul meci în astfel de turnee finale este foarte important. Sper că vom reuși să obținem un rezultat pozitiv". (sursa: sport.ro)

În cazul în care România va câştiga grupa de la EURO 2024, naționala va juca în optimi cu locul trei al uneia dintre grupele A, B, C sau D.
Dacă jucătorii lui Edward Iordănescu vor încheia grupa pe locul doi, atunci aceștia se vor duela cu echipa ce va ocupa locul secund din Grupa D, grupă formată din Olanda, Austria, Franţa şi Polonia-Ţara Galilor.
Cea mai recentă partidă România - Ucraina fost la Torino, în 2016, într-un meci amical încheiat cu scorul de 4-3 în favoarea ucrainenilor.
România și Ucraina s-au întâlnit şi în 2010, tot într-un meci amical, câştigat și atunci de Ucraina cu 3-2.

Meciul va fi transmis în direct de PRO TV.
Găsește inspirație pentru biletele tale verzi SuperSocial, cea mai mare comunitate de super pariori din România!

 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident într-o intersecție din Botoșani, o mașină a ajuns cu roțile în sus! (Foto)

Marţi, 25 Iunie 2024
2254

Un accident rutier s-a petrecut marți seara, pe Bulevardul "Mihai Eminescu" la intersecția cu strada Petru Rareș din municipiul Botoșani. În eveniment au fost implicate d...

Bărbat din Dorohoi, sancționat de polițiști pentru piraterie auto!

Marţi, 25 Iunie 2024
145

În cursul zilei de luni, 24 iunie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Biroul Rutier au oprit pentru control pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturi...

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” angajează medici, salariile depășesc 10.000 de lei! - LISTA locurilor de muncă vacante

Marţi, 25 Iunie 2024
450

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” scoate la concurs 7 posturi de medici. Dintre acestea, 2 se adresează medicilor aflați în anul V de rezidențiat pe specializările Radi...