România - Ucraina, primul meci al naționalei tricolore la EURO 2024

România - Ucraina, primul meci al naționalei tricolore la EURO 2024

   sursa:as.ro

România - Ucraina se joacă la München, luni, de la ora 16:00.
Nicușor Bancu, fundașul lateral al U Craiova în SuperLiga României și fundașul stânga al naționalei, despre partida care va avea loc împotriva Ucrainei:
”Noi mergem cu Ucraina să câştigăm, apoi vom vedea cum dercuge jocul. Mă pregătesc 100% la fiecare antrenament, ştiu că sunt jucători cu viteză, tehnici. Voi da sută la sută şi cu siguranţă, alături de colegii mei, vom face o partidă frumoasă. Vom trata meciul cu Ucraina foarte serios. Va fi un meci greu cu Ucraina. Toate sunt grele, dar ținând că e primul, va fi și mai greu. Dacă vom fi o echipă scurtă, compactă și vom fi o familie cum am fost în calificare, nu va avea nicio echipă meci ușor cu noi.”
Vezi cotele Superbet pentru duelul cu Ucraina

Oleksandr Zinchenko, jucător al echipei naționale a Ucrainei, a acordat un interviu pentru site-ul UEFA în care a vorbit despre meciul cu România, dar și despre atmosfera din naționala Ucrainei înaintea turneului final:
"În primul rând, noi trebuie să ne facem jocul nostru, să arătăm cel mai bun fotbal al nostru, atât individual, cât și ca echipă. Nu există echipe slabe la acest turneu, cu siguranță. Noi vom trata România la fel cum vom trata Slovacia și Belgia, cu mult respect. Toată lumea înțelege că primul meci în astfel de turnee finale este foarte important. Sper că vom reuși să obținem un rezultat pozitiv". (sursa: sport.ro)

În cazul în care România va câştiga grupa de la EURO 2024, naționala va juca în optimi cu locul trei al uneia dintre grupele A, B, C sau D.
Dacă jucătorii lui Edward Iordănescu vor încheia grupa pe locul doi, atunci aceștia se vor duela cu echipa ce va ocupa locul secund din Grupa D, grupă formată din Olanda, Austria, Franţa şi Polonia-Ţara Galilor.
Cea mai recentă partidă România - Ucraina fost la Torino, în 2016, într-un meci amical încheiat cu scorul de 4-3 în favoarea ucrainenilor.
România și Ucraina s-au întâlnit şi în 2010, tot într-un meci amical, câştigat și atunci de Ucraina cu 3-2.

Meciul va fi transmis în direct de PRO TV.
Găsește inspirație pentru biletele tale verzi SuperSocial, cea mai mare comunitate de super pariori din România!

 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul colegilor de la Psihiatrie, după moartea Cristinei: „De azi înainte o vom căuta doar în inimile noastre...”

astăzi, 11:41
1

Dr. Florina Rotariuc, șefa Centrului de Sănătate Mintală din cadrul Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a transmis un mesaj de condoleanțe după v...

Examenul național de definitivat la Botoșani: Peste 100 de candidați înscriși, unde are loc examenul!

astăzi, 11:14
55

La nivelul județului Botoșani, proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie 2024, î...

Experiența unui tânăr agronom din Botoșani în Noua Zeelandă: ”Am învățat cum să lucrez cu sisteme de irigații, utilaje și softuri noi!”

astăzi, 10:50
68

Ștefan Emanuel Covaliu, un tânăr 24 de ani din Dorohoi, masterand al Facultății de Agricultură USV Iași, a ajuns în Noua Zeelandă la o multinațională care se clasează în to...