Romania pierde pe final cu Franta, dupa un debut botosanean la Euro! Un primar din Botosani prezent la Paris - FOTO

Romania pierde pe final cu Franta, dupa un debut botosanean la Euro! Un primar din Botosani prezent la Paris - FOTO

   Alex Nicodim / GSP

Franța s-a impus în fața României, scor 2-1, în meciul de deschidere al EURO 2016, intr-o partida in care un botosanean, Florin Andone, si-a facut debutul la un campionat european.

Meciul a fost unul foarte bun, cu ritm ridicat, și cu ocazii la ambele porți. România a jucat cu mult entuziasm și a pus probleme mari francezilor. România a avut o ocazie mare în minutul 3, prin Stancu, care nu a marcat din 3 metri.

Ulterior, Franța a început să controleze meciul și a avut și o bară, prin Griezmann. În startul celei de-a doua reprize, Giroud a marcat cu o lovitură de cap, de la 6 metri. Atacantul a profitat de o ieșire nesigură a lui Tătărușanu, care a fost și faultat de francez.

În minutul 65, Stanciu a fost faultat în careu de Evra și Viktor Kassai a dictat penalty. Stancu a șutat excelent și a restabilit egalitatea După acest gol, francezii au avut minute în care nu au pus presiune României.

Golul final al meciului a fost unul spectaculos. In minutul 89, Payet a șutat de la 20 de metri, iar mingea s-a dus direct în vinclul porții lui Tătărușanu. România nu a mai avut timpul necesar și nici forța de a egala, iar francezii au terminat meciul în atac.

Nationala Romaniei a fost sustinuta in tribune de zeci de suporteri botosaneni, care au parcurs peste 2.200 de km pentru a sustine favoritii la prima partida. Printre fanii botosaneni s-a numarat si primarul orasului Saveni, Relu Tarzioru, care a fost insotit de mai multe persoane din Saveni.






surse foto: Facebook.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
20

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
78

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
866

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...