România – Olanda, mâine de la ora 19:00

România – Olanda, mâine de la ora 19:00

   sursa:sport.ro

Naționala României a terminat pe locul 1 în grupă și s-a calificat în optimile de finală unde va întâlni pe 2 iulie naționala Olandei.
Vezi cotele Superbet pentru partida cu Olanda

Olanda a terminat abia pe locul 3 în Grupa D, grupă câștigată de Austria cu 7 puncte, urmată de Franța cu 5 puncte.
Cu toate acestea, Olanda rămâne una dintre cele mai puternice naţionale din lume. Cota de piaţă a starurilor lui Koeman este de aproape 10 ori mai mare decât cea a României.
Cel mai bine cotat român este Radu Drăguşin, cu 25 de milioane de euro. Următorul în top este Dennis Man, cu 9 milioane de euro, în timp ce Darius Olaru şi Florinel Coman sunt cotaţi la 7 milioane de euro.
Dacă ies învingători în fața olandezilor, tricolorii se vor duela cu câștigătoarea partidei Austria – Turcia.
În trecut, România a învins o singură dată Olanda, în 2007, scor 1-0, dar a pierdut de alte zece ori și a obținut doar trei remize.

Nicușor Bancu, fundașul lateral al U Craiova în SuperLiga României și fundașul stânga al naționalei va fi suspendat din cauza cartonașului galben și va fi înlocuit cel mai probabil de Sorescu.
Atacantul echipei naționale, George Pușcaș, despre partida de mâine seară:
”Știm că Olanda este o echipă puternică. Ne-am arătat calitățile, suntem o echipă puternică, care stă bine în teren. O să îl ascultăm pe selecționer, care va pregăti bine partida. Este o performanță remarcabilă. Ne recuperăm și vom da totul contra Olandei. Eu cred că vom fi pregătiți la ora jocului, nu avem altceva de făcut. Ne regăsim într-un moment istoric pentru România și cred că, dacă tot am ajuns aici, vom fi pregătiți de meciul cu Olanda.” (sursa: as.ro)

România – Olanda se joacă mâine, de la ora 19:00.
Meciul va fi transmis în direct de PRO TV.
Găsește inspirație pentru biletele tale verzi SuperSocial, cea mai mare comunitate de super pariori din România!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat din Botoșani nu a mai reușit să focalizeze drumul din cauza alcoolului și s-a izbit într-un indicator rutier!

astăzi, 10:53
2

În cursul zilei de marți, polițiștii din cadrul Poliției municipiuluo Botoșani – Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Sucevei, din municipiul Botoșani, ...

Lucrări avansate la noul sediu al Evidenței Populației din Botoșani!

astăzi, 10:21
194

Consiliul Județean implementează un proiect de peste 4 milioane de lei, prin care clădirea „Elena Doamna” este consolidată, reabilitată energetic și modernizată. Fondurile sunt atra...

Atelierele FILIT au ajuns la ediția a zecea, 15 traducători vor fi prezenți la Ipotești!

astăzi, 09:59
21

În anul 2024, prin proiectul cultural Atelierele FILIT pentru traducători, organizat de Muzeul Național al Literaturii Române Iași și Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de ...