România, înfrângere cu capul sus în Germania!

Naționala României de fotbal a cedat cu 2-1 în duelul cu Germania, din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal ce se va juca în Qatar, anul următor.

Ianis Hagi a deschis scorul după o acțiune superbă. Mijlocașul român l-a ridiculizat pe Rudiger și a înscris cu stângul în poarta lui Ter Stegen. Germanii au căutat golul egalizator. Gnabry a avut câteva ratări imense în prima parte a jocului.

Acesta nu a mai ratat după pauză. L-a învins pe Niță cu un șut violent, pe jos. Muller a dus scorul la 2-1, după o fază fixă. Atacantul lui Bayern a fost lăsat fără marcaj și a înscris cu ușurință în poarta României, stabilind scorul final.

După acest meci, România a ajuns pe locul patru în Grupa J, cu zece puncte. Macedonia de Nord, care a învins-o cu 4-0 pe Liechtenstein, este pe locul doi, iar Armenia este pe locul trei. Cele două sunt la egalitate, cu câte 12 puncte.

România va înfrunta Armenia luni, la 21:45, în direct la PRO TV. Meciul se va disputa pe stadionul Steaua, din Ghencea.

Clasamentul Grupei J:
1. Germania 18p

2. Macedonia de Nord 12p

3. Armenia 12p

4. România 10p

5. Islanda 5p

6. Liechtenstein 1p

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

Friday, 4 October 2024

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

Friday, 4 October 2024

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

Friday, 4 October 2024

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...