Rezultatele INREGISTRATE in primele trei zile si programul de luni! Germania s-a impus cu Ucraina! VIDEO

Rezultatele INREGISTRATE in primele trei zile si programul de luni! Germania s-a impus cu Ucraina! VIDEO
Germania a câștigat primul meci din Grupa C cu Ucraina, scor 2-0, după golurile lui Mustafi și Schweinsteiger.

Fundașul Mustafi a înscris primul gol al meciului în minutul 19, după o reluare cu capul a balonului trimis din lovitură liberă de Kroos.

În minutul 36, Ucraina a fost la un pas de a egala, dar intervenția spectaculoasă a lui Boateng a păstrat tabela nemodificată. Fundașul german a greșit în fața lui Konoplyanka, dar s-a repliat foarte repede și a respins din cădere de pe linia porții o minge pe care scria gol.

Trei minute mai târziu, ucrainenii au marcat prin Yarmolenko, însă golul a fost anulat pentru ofsaid. În prelungirile partidei, Schweinsteiger a marcat golul care a liniștit apele în tabăra germană. Germania și Polonia sunt pe primul loc în Grupa C, cu câte 3 puncte, urmate de Irlanda de Nord și Ucraina, cu niciun punct.

Turcia - Croatia 0-1

Croația a învins la limită Turcia în primul meci din Grupa D de la Campionatul European, scor 1-0.Unicul gol al meciului a fost marcat de Luka Modrici, în minutul 41, după o reluare superbă din prima de la 25 de metri fără vreo șansă pentru portarul advers.

Până atunci, în minutul 31, Vedran Corluka și-a spart capul la un duel aerian cu un adversar (FOTO). Același fotbalist croat și-a spart din nou capul și în repriza secundă. După singurul meci jucat în Grupa D, Croația e pe primul loc, cu 3 puncte. Din această grupă mai fac parte Cehia și Spania.

REZULTATE EURO: 

PROGRAM LUNI SI MARTI:


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
152

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
294

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
67

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...