Rezultatele de vineri si programul de sambata, duminica si luni din Liga 1!

Rezultatele de vineri si programul de sambata, duminica si luni din Liga 1!
Vineri au avut loc primele doua partide din etapa a III-a a Ligii 1. In primul meci s-au intalnit CS U. Craiova si Viitorul Constanta.

Oaspetii au deschis scorul in minutul 20 prin Mitrea, dar Curelea a intors rezultatul cu o dubla in minutele 23 si 32. In repriza a doua Viitorul avea sa scoata un punct important prin reusita aceluiasi Mitrea, care a executat o lovitura libera in minutul 79.

In celalalt joc al zilei, Rapid a pierdut victoria la ultima faza a meciului cu Gaz Metan. Rapidistii au deschis scorul in minutul 42 prin Pancu, in timp ce pentru medieseni a punctat Llullaku in minutul 90+4.

Sambata sunt programate inca doua meciuri: Pandurii - Ceahlaul, de la ora 18:30 pe Look Plus, iar de la ora 21:00, Dinamo - ASA Targu Mures, pe Look TV.

Duminica, primul meci va fi cel dintre FC Botosani si Astra Giurgiu, care va incepe de la ora 17:00 si va in direct pe Look Plus, dupa care de la ora 19:00, tot pe Look Plus incepe CSMS Iasi - Petrolul. Derby-ul etapei se va juca de la ora 21:00, intre CFR Cluj si Steaua Bucuresti, meci transmis de Look TV.

Ultimele partide din etapa a III-a vor avea loc luni, atunci cand Chiajna primeste vizita celor de la U. Cluj, de la ora 18:30, in direct pe Look TV, iar de la ora 21:00 se joaca FC Brasov - Otelul, transmis de Look Plus.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
244

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
223

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
318

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...