Rapid - Farul, derby-ul ce deschide etapa runda 15 din Superligă

Rapid - Farul, derby-ul ce deschide etapa runda 15 din Superligă

Etapa cu numărul 15 din Superligă debutează cu duelul dintre Rapid București și Farul Constanța, ce se va disputa mâine, vineri, de la ora 20:30.
Meciul le va pune față în față pe primele două echipe din clasament, formații ce își propun chiar să se lupte la titlu.
Din imaginea clasamentului, dar și a formei de moment, Farul Constanța pare favorită. Echipa de la malul mării va rămâne lider în clasament și în cazul unui eșec, datorita avantajului de cinci puncte.

Adrian Mutu și elevii săi își propun să câștige acest meci pentru a se apropia de adversarii de mâine, în clasament. Giulestenii au un sezon important în fața: în anul centenarului, vor titlul.
Constanța va avea un nou stadion.
Vestea așteptată de Gică Hagi a venit, în sfârșit și un nou stadion de 5 stele se va construi în România. Este pasul așteptat de Rege pentru a transforma Farul într-una din forțele campionatului. Astfel, echipa lui Hagi va părăsi micuța arenă de la Ovidiu.

Regele poate continua liniștit proiectul Farul, acum că Guvernul a aprobat construirea noului stadion de la Constanța. Acesta îi va purta numele fostului mare internațional. Arena va avea un gazon hibrid, va avea o capacitate de 18.000 de locuri, iar complexul va cuprinde și un teren de antrenament pentru fotbal și atletism cu o tribună de aproximativ. 1.000 de locuri.
Vor mai exista la clădirea stadionului săli de antrenament, centru de conferințe, spațiu expozițional, spații administrative, comerciale și restaurante.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
113

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
125

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
172

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...