Răducioiu îi avertizează pe patronii din Superliga după ce fotbaliștii de la FC Botoșani ”s-au dat loviți”! ”Aveți grijă ce cumpărați!”

Echipa FC Botoşani a învins în deplasare, scor 2-0, formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a 21-a a Superligii. Este prima victorie a sezonului pentru FC Botoşani.

Răducioiu îi avertizează pe patronii din Superliga după ce fotbaliștii de la FC Botoșani ”s-au dat loviți”! ”Aveți grijă ce cumpărați!”

 Florin Răducioiu  

După meci, Florin Răducioiu a tras un mesaj de alarmă pentru pentru patronii din Superligă care aduc fotbalişti din afară.

”Trebuie să fie foarte atenţi directorii sportivi, preşedinţii, proprietarii cluburilor. Fiţi foarte atenţi. Ce jucători luaţi, cât sunt de motivaţi. De unde vin, din ce ţări. Încercaţi să aflaţi cât mai multe despre ei. Acum e clar că mulţi nu ştiu unde este Botoşaniul, dar nu este simplu în această perioadă a anului să iei jucători. Eu am trecut prin asta cu Dinamo. Trebuie să ştii să alegi”, a spus Florin Răducioiu, la Prima Sport.

Amintim că Eduard Florescu, marcatorul ambelor goluri ale Botoșaniului de la Galați, a vorbit deschis despre problemele din echipă.

„Nu știu dacă multă lume a observat un mic aspect: s-au cam rărit rândurile după meciul cu Dinamo. Îmi cer scuze dacă o să-i jignesc. Sunt niște lași! Unii au venit cu niște accidentări după meciul cu Dinamo, așa, peste noapte. O fi venit cineva noaptea, când dormeau, și le-a dat peste genunchi. Ne-a mers bine, așa puțini câți am fost. Domnul Iftime, după 21 de meciuri fără victorie, a venit la noi și ne-a zis să avem încredere, să muncim și ne-a anunțat că o să ne achite datoriile. Ne uitam unii la alții, cred că e ceva anormal în România. E puțin ciudat, ne-a șocat pe toți. Sper să răsplătim această încredere și să salvăm echipa”, a spus Eduard Florescu la Digisport.

FC Botoşani s-a impus cu 2-0, reuşeşte prima victorie a sezonului şi se află tot pe ultimul loc al clasamentului, al 16-lea, cu 12 puncte. Echipa lui Mihai Ciobanu s-a apropiat, însă, la numai un punct de Dinamo. Oţelul are 26 de puncte şi ocupă locul 11.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comunicat: PSD Botoșani îi îndeamnă pe botoșăneni să voteze un președinte care unește, nu unul care dezbină cum au făcut Băsescu și Iohannis

astăzi, 14:33

PSD Botoșani anunță că peste 45.000 de botoșăneni au semnat pe listele de susținători depuse sâmbătă la Biroul Electoral Central alături de candidatura premierului Marcel Ciolacu la f...

El este românul care îi invită pe artiștii din Botoșani să cânte la Londra! (Foto)

astăzi, 14:27

Ștefan Maxim este un sucevean din comuna Volovăț. "Muncesc de peste 20 de ani în construcții, în Londra. Am început dând la lopată, am lucrat și pe excavator, și pe...

FC Botoșani - Rapid, astăzi de la ora 18:15

astăzi, 12:38

FC Botoșani primește astăzi vizita celor de la Rapid în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! FC Botoşani are a doua cea mai slabă defens...