"Sunt fericit pentru asta" Ce calcule face antrenorul FC Botoșani după victoria de la Chiajna

FC Botoşani a ajuns pe locul 7 în Liga I după ce s-a impus la Chiajna şi a obţinut al treilea succes în deplasare din acest sezon. Moldovenii s-au apropiat la doar două puncte de ultimul loc de play-off. 

"Sunt fericit pentru asta" Ce calcule face antrenorul FC Botoșani după victoria de la Chiajna

FC Botoşani a ajuns pe locul 7 în Liga I (Concordia - FC Botosani 0-1, a marcat Fabbrini '72) după ce s-a impus la Chiajna şi a obţinut al treilea succes în deplasare din acest sezon. Moldovenii s-au apropiat la doar două puncte de ultimul loc de play-off. 

"Sunt bucuros că am câştigat, îmi felicit jucătorii pentru determinare, pentru felul cum am jucat astăzi, sunt trei puncte importante pentru noi, nu am început bine, dar am reglat situaţia din mers. Pe final am gestionat bine situatia, ne-am descurcat la mingile lor aeriene", a spus imediat după meci Liviu Ciobotariu. 
 
Ongenda şi Fabbrini au fost decisivi pentru primul succes al Botoşaniului în acest an. Cei doi au făcut faza care a stabilit învingătoarea. Primul a pasat, al doilea a marcat. 
 
"Am marcat un gol superb, pe tranziţia noastră, o execuţie fantastică a lui Fabbrini. Sunt un antrenor fericit că am în echipă jucători de calitate, dar trebuie să fim conştienţi că mai e de muncă, poate şi cu rezultatele care vor fi şi cu evoluţiile bune ale noastre să prindem play-off-ul dacă nu ne vom bate în play-out pentru un loc cât mai sus. Important e că noi să avem consistenţă în rezultate, vom avea un meci nu ştiu dacă greu, dar va trebui să fim concentraţi pentru meciul cu Voluntari", a mai declarat antrenorul celor de la FC Botoşani. 

telekomsport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
334

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
478

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
601

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...