"Nu e vorba de tactică, de filosofie, e vorba despre inimă, despre suflet". Discursul memorabil al lui Mourinho după Liverpool - Barcelona 4-0!

"Nu e vorba de tactică, de filosofie, e vorba despre inimă, despre suflet". Discursul memorabil al lui Mourinho după Liverpool - Barcelona 4-0!

Presa internaţională este şocată după Liverpool - Barcelona 4-0, meci care s-a jucat în manşa retur a semifinalelor Ligii Campionilor. "Cormoranii" au întors scorul din tur, când spaniolii au câştigat pe "Camp Nou", scor 3-0, şi s-au calificat în finala UEFA Champions League.

Potrivit fanatik.ro, presa internaţională a rămas şocată după acest rezultat la care se mai aşteptau doar cei mai fanatici suporteri ai englezilor. Jurnaliştii din Spania au rămas stupefiaţi la finalul meciului de pe "Anfield": “Naufragiu istoric pentru Barcelona pe Anfield” (Mundo Deportivo), “Tragedia Barcelonei pe Anfield” (AS), “Roma nu a fost un vis. Istorica umilinţa a Barcelonei de pe Anfield” (Sport), “Măcel pe Anfield” (Marca), “Au reuşit! Liverpool ajunge în finala Ligii Campionilor cu dublele lui Origi şi Wijnaldum” (Daily Mail), “Origi şi Wijnaldum au adus inspiraţia pentru o întoarcere istorică de scor. Liverpool e în finală” (The Sun), “Liverpool a surprins-o pe Barcelona cu un comeback istoric în Liga Campionilor” (BBC), au fost reacţiile ziarelor din Spania şi Anglia.


Jurgen Klopp și declarația care nu poate fi tradusă! ”Amendați-mă!”

Jurgen Klopp și-a demonstrat încă o dată clasa, la returul cu Barcelona, din UEFA Champions League, iar reacția pe care a avut-o la finalul partidei de pe Anfield Road este greu de tradus. ”Băieții sunt nenorociți uriași! Este incredibil. Dacă trebuie să mă amendați, amendați-mă. Nu sunt localnic și nu am găsit cuvinte mai potrivite”, a spus Klopp la finalul meciului.

”Acest meci a fost prea mult. A fost copleșitor. Le-am spus băieților că ar fi imposibil, dar pentru că e vorba de ei, există o șansă. Am văzut multe meciuri la viața mea, dar nu mi-aduc aminte unul ca ăsta”, a mai spus germanul.

Potrivit digisport.ro, Jurgen Klopp se află la a treia finală europeană cu Liverpool. Din păcate pentru englezi, primele două au fost pierdute, cu același scor, 3-1, cu Sevilla, în Europa League, și cu Real Madrid, în Liga Campionilor.

Mai mult, Klopp și-a trecut în cont o finală de UEFA Champions League și pe vremea când o conducea pe Borussia Dortmund. În 2013, Bayern Munchen se impunea în ultimul act, cu 2-1.


Jose Mourinho, "inamicul public nr. 1", discurs memorabil!

Jose Mourinho, fost manager la Chelsea și Manchester United, a avut aseară, după partida de pe Anfield, un discurs memorabil, în care i-a ridicat statuie lui Jurgen Klopp. O declarație neașteptată a portughezului, cunoscut drept un critic desăvârșit și inamicul numărul 1 al "Cormoranilor", cu care a dus mai multe războaie când antrena în Premier League, scrie digisport.ro.

"Nu, nu, nu, nu m-am așteptat. Am spus că nimic nu e imposibil. Dar, dacă e posibil, Anfield e locul unde imposibilul devine posibil. Pentru mine, această remontada are un singur nume: Jurgen. Cred că nu e vorba de tactică, de filosofie, e vorba despre inimă, despre suflet și de legătura fantastică pe care o are cu acel grup de jucători. Riscau să termine sezonul fără să aibă ceva de sărbătorit, iar acum sunt la un pas de a deveni campioni europeni.  Și cred că Jurgen merită asta. Munca pe care o depune la Liverpool e fantastică ,dar cred că asta este despre el. Este reflexia personalității lui, nu se dă bătut, are spirit de luptător. Nu plânge pentru că îi lipsește un jucător, nu plânge pentru că echipa lui joacă 50-60 de meciuri pe sezon. Alți manageri se plâng când echipele lor joacă 35 sau 40 de meciuri. Cred că totul este despre mentalitatea lui Jurgen", a declarat Jose Mourinho, la beIN Sports.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
109

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
127

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
33

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...