Prunea a fost suspendat din funcţie

Prunea a fost suspendat din funcţie

 Prunea a fost suspendat din functie  

Vicepreşedintele FRF, Patriţiu Abrudan, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că membrii Comitetului de Urgenţă al FRF, din care face parte, au pus în aplicare decizia Comitetului Executiv de a-l suspenda din funcţie pe directorul de Relaţii Internaţionale al federaţiei, Florin Prunea.

"Azi a avut loc Comitetul de Urgenţă şi s-a luat decizia suspendării din funcţie a lui Florin Prunea", a declarat Abrudan.

Şi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a confirmat decizia Comitetului de Urgenţă: "Azi, Comitetul de Urgenţă al FRF a pus în aplicare decizia luată de Comitetul Executiv al FRF, din data de 22 iunie".

În cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 22 iunie s-a hotărât ca în măsura în care Florin Prunea va fi trimis în judecată, contractul individual de muncă încheiat cu FRF va fi suspendat în conformitate cu dispoziţiile codului muncii.

Contactat telefonic, Florin Pruneaa declarat că nu i s-a adus la cunoştinţă faptul că membrii Comitetului de Urgenţă ar fi pus în aplicare decizia Comitetului Executiv din 22 iunie. "Nu mi s-a adus la cunoştinţă că aş fi fost suspendat. Nu ştiu dacă acest Comitet de Urgenţă ar fi avut loc", a declart Prunea.

Florin Prunea, director de Relaţii Internaţionale în FRF, Gheorghe Constantin, fost preşedinte al CCA, Liviu Făcăleaţă, director general al SC Pic, Cornel Penescu, acţionar majoritar la FC Argeş Piteşti şi Cristian Libertatu, fost director al OJPC Argeş au fost deferiţi justiţiei de DNA. Prunea, director de Relaţii Internaţionale în cadrul Federaţiei Române de Fotbal, a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
183

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
184

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
267

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...