Primul transfer al verii, aproape să semneze. Edi Pap, la un pas de revenire!

FC Botoșani este aproape de primul transfer al verii. Valeriu Iftime i-a promis întăriri lui Bogdan Andone, una dintre pozițiile pe care se caută jucători este cea de portar.

În mandatul lui Andone, linia defensivă a funcționat într-un mod decent, însă randamentul portarilor, indiferent că vorbim de Ducan sau Kukic, nu a fost mereu cel mai bun.

Din acest motiv, Eduard Pap a fost pus pe listă. Portarul pleacă de la Oțelul, din cauza salariului de la Galați. Dorit și în iarnă, el a confirmat că este în discuții cu Botoșani.

Da! Este adevărat. Nu voi mai continua la Oțelul Galați, deoarece nu ne-am mai înțeles la contract. Îi mulțumesc frumos lui Dorinel Munteanu pentru încrederea acordată, dar din păcate acum ne-am despărțit. Chiar dacă mă aflu în vacanță, totuși am unele discuții cu alte formații și este adevărat că există și posibilitatea să revin la FC Botoșani.

Dar, totuși nu este nimic sigur și nu vă pot spune unde voi juca până când acest lucru nu se va concretiza și prin semnarea unui contract. De la Oțelul am plecat cu regretul că nu am câștigat Cupa României și simt că noi am fi putut să ajungem și în play-off. Iar în finala Cupei României eu am încercat să fac tot ce a depins de mine la loviturile de la 11 metri, dar din păcate nu joc eu singur. Îmi pare tare rău că am pierdut acea finală”, a spus Pap, pentru ProSport.

Pap fusese integralist în playout și a apărat și în finala Cupei României, pentru Oțelul. La Botoșani a adunat 149 de meciuri, între 2017 și 2023. Vara trecută a plecat la Gyor, în Ungaria, dar a revenit în țară după doar jumătate de an.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A plătit 2.000 de euro pentru dreptul de a rămâne ilegal într-un stat Schengen!

astăzi, 12:57

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la controlul de...

Gest admirabil al unui pompier botoșănean: Și-a ”dăruit” ziua de naștere copiilor sinistraților din Galați! (Foto)

astăzi, 11:52

Copiii văd și simt lucrurile altfel, iar aceste zile, în care s-au văzut nevoiți să își părăsească propria casă, le vor rămâne în minte pentru totdeauna. Sunt putern...

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...