Primele transferuri făcute de FC Botoșani, după ce s-a înțeles cu Dan Alexa

Valeriu Iftime a anunțat luni că Dan Alexa este antrenorul ales să o preia pe FC Botoșani, după plecarea lui Marius Croitoru.

Primele transferuri făcute de FC Botoșani, după ce s-a înțeles cu Dan Alexa

 Dan Alexa  Foto: Sport Pictures

Tehnicianul urmează să semneze contractul în cursul zilei de marți.

FC Botoșani i-a prezentat pe Kablan N'Goma și pe David Teklo

Tot luni, moldovenii au anunțat un nou transfer. FC Botoșani l-a prezentat oficial pe atacantul francez în vârstă de 27 de ani, Kablan N’Goma. 125 de mii de euro este cota de piață a lui Kablan N’Goma, conform Transferamarkt.

În CV-ul francezului se regăsesc formații precum Amiens B, SAS Epinal, Tarbes Pyrenees, Bourges, Avoine, Canet, Blansko și Racing FC Union Luxembourg. În ultimul sezon, N’Goma a înscris șapte goluri și a contribuit cu două pase decisive, potrivit Digisport.

”Bine ai venit, Kablan N'Goma! FC Botoșani anunță transferul lui Kablan Davy N'Goma, un atacant de bandă dreaptă, care a evoluat ultima dată pentru RFC Union Luxembourg. În vârstă de 27 de ani, winger-ul de origine franceză și-a început cariera la echipa secundă a celor de la Amiens, urmând să mai evolueze pentru SAS Epinal, Tarbes Pirénées, Bourges Foot 18, Avoine OCC, Canet Roussillon (toate din Franța) și FK Blansko (Cehia). Îi urăm, pe această cale, mult succes lui Kablan și cât mai multe reușite în tricoul nostru”, a fost anunțul făcut de FC Botoșani.

Luni, botoșănenii l-au prezentat și pe David Teklo, mijlocașul care a evoluat ultima dată la Hapoel Nof HaGalil:

”Bine ai venit, David Teklo! FC Botoșani anunță transferul mijlocașului central David Tweh, ultima oară la Hapoel Nof HaGalil, în divizia secundă din Israel. În vârstă de 24 de ani, internaționalul liberian, care a îmbrăcat tricoul țării sale de 10 ori, a mai evoluat în carieră pentru Barrack YC (Liberia), Energetik-BGU, Dynamo Brest și Rukh (toate din Belarus). Mult succes, David Teklo, și cât mai multe evoluții remarcabile pentru echipa noastră”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost „întoarsă” de Botoșani. Ce a spus despre incidentul din tribune!

astăzi, 12:15

În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul trei în clasament, cu 17 puncte. De cealaltă parte, Botoșani a rămas tot penultima, cu 8 puncte. Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fo...

Pelerinaj cu preoți și preotese la mănăstirile din județele Neamț, Botoșani și Suceava!

astăzi, 11:24

La inițiativa părintelui protopop Valentin Tofan, în Protopopiatul Piatra Neamț s-a organizat în perioada 23-25 septembrie, un pelerinaj cu preoții protoieriei și familiile lor, intit...

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...