Primăria va trebui să investească aproape 100.000 de euro în stadionul Municipal

Primăria va trebui să investească aproape 100.000 de euro în stadionul Municipal
Pentru meciul de tineret dintre România şi Insulele Feroe stadionul Municipal va trebui să aibă o nouă tabelă de marcaj, un sistem de sonorizare modern şi un sistem video.

Reprezentantul Comisiei de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal care a venit la Botoşani pentru a inspecta stadionul Municipal înaintea meciului de tineret dintre România şi Insulele Feroe a cerut reprezentanţilor primăriei să efectueze în scurt timp o serie de lucrări.

Sunt vreo 20 de puncte trecute pe listă de reprezentantul Federaţiei Române de Fotbal. Acum trebuie să vedem cum putem îndeplini aceste cerinţe. În primul rând mai trebuie să montăm vreo 300 de scaune, trebuie să vopsim peluzele, să igenizăm vestiarele şi mă mai montăm grupuri sanitare şi duşuri, să montăm un sistem de sonorizare şi unul de supraveghere video. În plus trebuie schimbată tabela de marcaj. Toate acestea costă destul de mulţi bani iar timpul este scurt, a spus Eugen Ţurcanu, directul Serviciului de Administrare a Bazelor Sportive.

Dacă vom reuşi să facem toate acestea stadionul Municipal va îndeplini condiţiile pentru organizarea meciurilor de liga I, a mai spus Ţurcanu.

Reprezentanţii primăriei spun că se vor găsi bani pentru realizarea tuturor lucrurilor solicitate de către reprezentantul comisiei de licenţiere a FRF. Avem nişte bani în buget şi dacă va mai trebui vom aloca o sumă suplimentară pentru a îndeplini în mare parte condiţiile impuse de federaţie pentru disputarea acestui joc, a spus primarul Cătălin Flutur.

Tabela de marcaj va fi împrumutată

Din cauza costurilor foarte mari, reprezentanţii primăriei se gândesc să nu mai achiziţioneze o tabelă de marcaj ci să împrumute de la o firmă specializată. Deocamdată nu ştim dacă vom cumpăra sau nu o tabelă de marcaj. E posibil să împrumutăm una pentru acest meci. De asemenea putem cumpăra o tabelă la mâna a doua care nu este foarte performantă dar care costă 7.000-8.000 de euro, a mai precizat Cătălin Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) S.C. CASTILIO S.R.L. angajează ÎNGRIJITOR CLĂDIRI!

astăzi, 10:49
36

Se caută o persoană harnica, onestă, corectă, disciplinată.Se oferă pachet salarial motivant, bonuri de masă, program flexibil.CV-urile se depun la adresa de email: resurseumane@castili...

Bărbat reținut după ce a agresat un consătean

astăzi, 10:39
37

Polițiștii din cadrul Secției de poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 53 de ani, din comuna Durnești, bănuit de comi...

Se înființează registrul electronic al autovehiculelor. Vânzarea unei mașini se va face doar cu certificat RAR Auto-Pass

astăzi, 10:33
37

Din toamna anului 2024, vânzarea unei mașini în România, înmatriculată sau nu, se va face doar alături de un certificat RAR Auto-Pass, care va oferi informații clare despre...