„Primă dublă, că avem copii”. Victoria cu CFR, sărbătorită în mare stil de FC Botoșani (video)

Florescu&co au sărbătorit așa cum se cuvine această victorie, care dă speranțe că ne putem salva de la retrogradare.

„Primă dublă, că avem copii”. Victoria cu CFR, sărbătorită în mare stil de FC Botoșani (video)

Acum 24 de ore, FC Botoșani obținea prima victorie pe teren propriu din acest sezon. Elevii lui Bogdan Andone au învins locul doi din prima divizie și s-au apropiat la un singur punct de Dinamo.

Florescu&co au sărbătorit așa cum se cuvine această victorie, care dă speranțe că ne putem salva de la retrogradare. Distracția a început de pe teren. Toți jucătorii s-au adunat într-un cerc, unde au început să își exprime bucuria. Liderul petrecerii de pe teren a fost George Miron.

Mai  apoi, petrecerea a continuat pe teren și la vestiare. Printre țipetele de bucurie, s-a auzit vocea unui jucător, care aștepta să fie premiat: „Vrem primă dublă, pentru că avem copii”.

Mai apoi, caracteristic anilor trecuți, petrecerea a început în vestiar. Eduard Florescu, marcatorul golului victoriei, a fost în centrul distracției.

Toate aceste imagini au fost surprinse de echipa marketing a FC Botoșani, care a realizat un fel de ”vlog” din ziua meciului, prezentând momentul în care Bogdan Andone și elevii săi au ajuns la stadion, dar și imagini de la finalul meciului.

Iftime anunță investiții

De cealaltă parte, în timp ce în vestiar era petrecere, Iftime dădea declarații din loja VIP. Printre altele, a anunțat investiții la echipă, în perioada următoare, în ceea ce privește salariile.

Se pare că patronul de la FC Botoșani a realizat că nu poate rămâne în Liga 1 fără să ridice nivelul financiar.

FC Botoșani a acoperit aproximativ 2.5 milioane de euro din datoria pe care o avea acum doi ani, deși veniturile nu au crescut, ba dimpotrivă, vânzarea de jucători a fost mai slabă în ultimii ani. În 2021, FC Botoșani avea un minus de 3.6 milioane de euro, în timp ce în 2022 acesta a scăzut la 1.13 milioane de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
133

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
395

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
73

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...