Presa nationala considera meciul U. Cluj - FC Botosani ca fiind unul SUSPECT! Cotele la pariuri au scazut brusc!

Presa nationala considera meciul U. Cluj - FC Botosani ca fiind unul SUSPECT! Cotele la pariuri au scazut brusc!
Gazeta Sporturilor anunta o scădere incredibilă de cote pentru meciul dintre Universitatea Cluj şi FC Botoşani de luni seară, de la 18:30.

Pariori.ro a semnalat scăderea cotelor pentru opţiunea pauză/final la această confruntare extrem de importantă pentru gazde.

Astfel, opţiunea 2 pauză/1 final are cele mai mari şanse de reuşită în opinia bookmakerilor, deşi aceste pariuri au de obicei cote de aproximativ 30.

Acum este totul schimbat, iar casele de pariuri offline din România oferă cote între 5 şi 7 pentru această opţiune, iar Casa Pariurilor are cea mai scăzută cotare, doar 2.95! Pe net mai sînt cote pentru această opţiune de pariere doar la bet365, celelalte deja blocînd pariurile pentru pauză/final.

De exemplu, tot la meciuri de luni, opţiunea 2 pauză/1 final la Viitorul - FC Braşov are cote între 30 şi 40, iar opţiunea 1 pauză/2 final la Ceahlăul - Dinamo are cote de aproximativ 30.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
251

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
227

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
324

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...