Premiile FC Botoşani

Premiile FC Botoşani

 La ultima convocare din acest an, au spus prezent toÅ£i componenÅ£ii lotului, antrenorii ÅŸi conducătorii. ÃŽntâlnirea de final de an s-a lăsat ÅŸi cu premii.  

La ultima convocare din acest an, au spus prezent toţi componenţii lotului, antrenorii şi conducătorii. Întâlnirea de final de an s-a lăsat şi cu premii.

1. premiu - “REVELATIA TURULUI` -se acorda jucatorului Florin Acsinte a caror evolutii au fost apreciate ca fiind din ce in ce mai bune de la meci la meci.

2. premiu - “VIITORUL SUNA BINE` Se acorda pentru confirmarea increderii conducerii tehnice jucatorului Marius Stefoi.

3. premiu - “MARIUS LACATUS` Se acorda pentru cea mai spectaculoasa simulare jucatorului Florinel Ursu.

4. premiu - “CEL MAI CONSTANT JUCATOR` Se acorda jucatorului Bogdan Straton pentru daruirea arata pentru culorile clubului. 

5. premiu - “CEL MAI HAIOS GOL` Se acorda lui Mihai Andries pentru golul inscris in partida cu Delta Tulcea.

6.premiu - “PATA DE CULOARE` -se acorda pentru cele mai rapide goluri marcate in tur, poate si datorita frigului ,jucatorului Seydou Kone.

 7. premiu - “PROFESIONALISM SI PERSEVERENTA` se acorda jucatorului Cosmin Aldea pentru profesionalismul dovedit in pregatire si jocuri.

 8. premiu special - “NOI VREM PAMANT` este oferit din partea jucatorilor cu convingerea ca nu vor mai fi nevoiti sa joace si in retur pe acelasi gazon ca cel din tur, d-lui viceprimar al mun. Botosani- ing.ROMULUS ERAM

9. premiu - “GOLGETERUL TURULUI` - se acorda pentru cele 6 goluri marcate in tur jucatorului Cornel Cornea , cu speranta marcarii a inca 10 in retur.

 10. premiu - “SPERANTA RETURULUI`  se acorda cu convingerea in confirmarea in retur a increderii acordate de Consiuliul de Administratie al FC Botosani,  jucatorului Marius Sitaru.

 11. premiu special - “CUM ITI ASTERNI , CUM VINE ALTUL SI SE CULCA IN LOCUL TAU` se acorda antrenorului LEO GROZAVU pentru credinta in fortele proprii si in viitorul FC Botosani.

12. premiu - “LEGEA LUI OHM` - conform cu legea binecunoscuta - "Esti om cu mine , sunt domn cu tine “se acorda un premiu onorific sponsorilor FC Botosani :

13. premiu - “INTREAGA CARIERA LA FC BOTOSANI` se acorda pentru cei 6 ani petrecuti neintrerupt la FC Botosani, jucatorilor Ovidiu Ciobanu si Mihai Filip

14. premiu special - “PUNE BANII JOS` din ciclul “Azi la club un leu depui, maine ia-l de unde nu-i`se acorda un premiu onorific din partea jucatorilor si antrenorilor d-lui Dr.ing. VALERIU IFTIME - presedintele CA al FC Botosani.

15. premiu special - “BANII VORBESC` - se acorda din partea FC Botosani pentru sustinerea financiara constanta si substantiala a clubului Ing.CATALIN MUGUREL FLUTUR-primarul mun.Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
237

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
302

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
432

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...