Portar de la FC Botoșani dorit de o echipă campioană din afară

"Am fost fascinat cum funcționează acest club, câtă pasiune au cei din conducere și cât de mult iubesc această echipă” - Hidajet Hankic.

Portar de la FC Botoșani dorit de o echipă campioană din afară

   Foto: Transfermarkt

Fostul portar al lui FC Botoșani, Hidajet Hankic, se transferă la clubul bulgar Ludogoreț Razgrad, anunță sport.ro.

Ludogoreț Razgrad, campioana ultimelor 12 sezoane din Bulgaria, își va rezolva problema dintre buturi cu achiziționarea fostului portar de la FC Botoșani, Hidajet Hankic, dată ca sigură de presa bulgară, potrivit sport.ro.

Austriacul de origine bosniacă a jucat pentru Botoșani între 2019 și 2021, după care s-a transferat la Botev Plovdiv, acolo unde în acest sezon este căpitan și coechipier cu Joonas Tamm, fotbalist care a evoluat la FCSB.

Antrenorul demis recent de la Ludogoreț l-a dorit pe Hidajet Hankic și la naționala Bosniei

Interesul pentru Hankic este foarte serios, scrie și presa din Bosnia și Herțegovina: ”Este numărul 1 pe lista transferurilor la Ludogoreț, iar mutarea este considerată un pariu câștigat la club”, potrivit sport.ro.

Asta în ciuda faptului că Ivaylo Petev, cel care l-a dorit pe portar și la naționala Bosniei atunci când era selecționer, a fost demis zilele trecute din funcția de antrenor principal al lui Ludogoreț și înlocuit cu Georgi Dermendzhiev.

Cum s-a hotărât Hidajet Hankic să aleagă Botoșaniul

”Știam multe despre Botoșani de la Martin Fraisl, portarul pe care eu l-am înlocuit”, a declarat Hidajet Hankic într-un interviu acordat gsp.ro, când acesta evolua la echipa botoșăneană.

”Am jucat de multe ori împotriva lui în Austria. Am vorbit și cu câțiva prieteni români. M-au convins, îmi spuneau că Botoșaniul e un club serios, care se luptă pentru play-off. Am fost surprins încă din primul moment de cât de puternică este această echipă! Toată lumea e profesionistă, se lucrează cu zâmbetul pe buze, de la jucători la întregul personal. Am văzut că este un mediu sănătos la acest club. Sunt bucuros că am întâlnit mulți oameni frumoși în Botoșani. Așa că fiecare zi e una cu multe râsete pentru noi”, declara la acea vreme portarul Hidajet Hankic.

"Am fost fascinat cum funcționează acest club, câtă pasiune au cei din conducere și cât de mult iubesc această echipă. Se comportă cu noi precum tații. Mereu ne spun că nu trebuie să ne facem griji pentru nimic, doar să ne concentrăm pe teren", a mai spus Hidajet Hankic.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
765

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
73

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
298

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...