Poli Iași - FC Botoșani, mâine de la ora 19:00

Poli Iași - FC Botoșani, mâine de la ora 19:00

   sursa: www.facebook.com/fcbotosani

Poli Iași și FC Botoșani se întâlnesc mâine în etapa a doua a Superligii.
Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Poli Iași!

Atât Poli Iași cât și FC Botoșani au început cu stângul în noul sezon. Poli Iași a suferit o înfrângere cu scorul de 0-1 la Sepsi acasă, în timp ce echipa antrenată de Bogdan Andone a pierdut pe teren propriu cu Oțelul Galați, scor 2-3.
Bogdan Andone, la conferința de presă premergătoare partidei de mâine seară:
„Un joc important, mai ales că ambele echipe au pierdut în etapa anterioară. Sper să ajungem bine din punct de vedere fizic, în primul rând, pentru că au trecut abia două zile de la joc și încă nu am făcut niciun antrenament, doar refacere cu băieții care au jucat la meci. Este extrem de important să se recupereze fizic și mental pentru joc, să ajungă motivați și să aibă prospețime la ora jocului”.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 23 de ori, de zece ori a câştigat FC Botoşani, de şapte ori s-a impus Poli, iar de alte şase ori au remizat.
Primul meci în Superligă a avut loc pe 17 octombrie 2014, CSM Poli Iaşi - FC Botoşani scor 2-2, goluri înscrise de Coşereanu, Onduku, respectiv Martinus şi Codoban. Pe băncile tehnice s-au aflat Nicolo Napoli şi Leo Grozavu.
În cea mai recentă partidă disputată, în etapa a doua din play-out-ul sezonului anterior, FC Botoșani s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Poli Iași, după ce echipa pregătită de Bogdan Andone a fost condusă cu 1-0.

Poli Iași - FC Botoșani se va disputa mâine, 19 iulie, de la ora 19:00, pe stadionul " Emil Alexandrescu" din Iași.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...