Plesan, amendat cu 16.000 de euro: "Steaua, cea mai rea perioada din viata mea!"

Plesan, amendat cu 16.000 de euro: "Steaua, cea mai rea perioada din viata mea!"

   Sport.ro

Comisia de Disciplina a hotarat sanctionarea mijlocasului Mihaita Plesan cu 10 la suta din salariul sau in urma incidentului pe care l-a avut cu Sorin Ghionea, dupa meciul cu Unirea Urziceni, din sezonul trecut.

Plesan: "Nu am primit salariul de 3 luni!"

La finalul meciului cu Unirea Urziceni, din ultima etapa a editiei 2008-2009 a Ligii I, mijlocasul a avut un conflict in vestiar cu Sorin Ghionea, eveniment despre care a aflat patronul Stelei, Gigi Becali.

Acesta a decis trimiterea lui Plesan la Steaua II, dar si amendarea acestuia cu 10 la suta din salariu, care este cifrat la 160.000 de euro pe sezon. Plesan s-a aratat foarte surprins de verdictul dat in defavoarea sa.

"Sincer, nu ma asteptam. Credeam ca o sa castig si nu o sa fiu nevoit sa platesc 16.000 de euro. Asta este, eu am fost amendat si joc la Steaua II, iar Ghionea nu a patit nimic. O sa fac recurs, sa vad ce se mai poate face. Ce sa mai zic acum? Si asa nu mi-am mai primit banii, la 1 septembie se fac trei luni de cand n-am mai luat salariul", a spus Plesan, pentru NewsIn.

"Steaua m-a chemat la Comisia de Disciplina si eu am castigat. La al doilea termen pe care l-au facut ei, s-a facut o ratificare. La orice decizie se face recurs, dar Steaua nu a facut asta, a deschis un alt caz pe aceeasi speta. De data aceasta au castigat! S-a dat alt verdict pe acelasi caz. Astept sa vad motivarea pe care o fac. S-au luat doua sanctiuni impotriva mea, am fost si trimis la echipa secunda, si amendat cu 16.000 de euro. E cea mai rea perioada din cariera mea, n-am avut nici noroc, mi-am rupt piciorul dupa numai doua meciuri la Steaua. Nu am fost apt sa arat tot ceea ce pot, iar acum vor sa scape de mine!", a spus Plesan la gsptv.

Sursa: Sport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
255

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
314

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
710

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...