Planuri pentru FC Botosani.

Planuri pentru FC Botosani.

Dupa ce a mai achizitionat un pachet de actiuni si a ajuns sa detina 86% dintre acestea, Valeriu Iftime isi face planul de bataie pentru noul an.

Desi, dupa parerea actionarului majoritar al FC Botosani, situatia ramine neschimbata deoarece pozitia sa era una foarte importanta si inainte de proaspata tranzactie,presedintele clubului are numeroase intentii..

Valeriu Iftime, presedinte FC Botosani: “Noi inca mai insistam sa cautam potentiali sau viitori investitori de fotbal care vor sa investeasca la FC Botosani si daca nu vom gasi va trebui sa ne gandim inca o data politica pe clipe financiare mai….adica sa investesc zece miliarde anul acesta, anul viitor sa pot investi sase si peste ani doua, sa ajung in cinci,sase ani sa nu mai cheltui prea multi bani pentru fotbal si sa se roteasca prin propria lui productie`.

Totodata, Valeriu Iftime a mai declarat ca, in acest an asteapta rezultate si mai bune din partea ros- alb-albastrilor.
Astfel, in functie de performantele fotbalistilor, stadionul municipal ar putea arata ca o baza sportiva de liga intii. (S.B.)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
328

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
466

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
592

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...