Petrolul Ploiești - FC Botoșani, astăzi de la ora 17:30

Petrolul Ploiești - FC Botoșani, astăzi de la ora 17:30

   sursa:digisport.ro

Petrolul Ploiești și FC Botoșani se întâlnesc astăzi în etapa a șaptea a play-out-ului Superligii.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Petrolul!
Petrolul se află pe locul cinci în clasament, cu un total de 26 de puncte. În runda precedentă, ploieştenii au pierdut în deplasare, pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 2-0.
Botoșănenii vin după victoria în faţa lui Dinamo, scor 2-1, şi au avut un parcurs destul de bun până acum în play-out, cu trei victorii, un egal şi două înfrângeri.

FC Botoșani ocupă ultima poziție de baraj, cu 21 de puncte, la egalitate de puncte cu ultimele două locuri, Dinamo și Poli Iași.
„Urmează un nou joc important, un joc dificil, cu o echipă cu suporteri, o echipă puternică, mai ales pe teren propriu. Moralul este bun în momentul de față, dar trebuie să fim echilibrați în continuare, pentru că mai sunt trei meciuri, mai sunt destul de multe puncte puse în joc. Avem în continuare mare nevoie de puncte și, cum am spus tot timpul, trebuie să încercăm să ne stabilizăm pe un loc de baraj, să avem siguranța că vom juca barajul. Apoi, dacă putem mai mult, cu siguranță vom încerca.” a declarat Andone la conferința de presă premergătoare partidei de astăzi.

Petrolul are nevoie măcar de un egal astăzi pentru o abordare mai relaxată a ultimelor două etape.
„Fiecare punct contează enorm în această luptă și, categoric, următorul meci este cel mai important și cel mai dificil. Intrăm pe teren cu gândul să ne mulțumim suporterii, iar asta înseamnă să câștigăm meciul. Pentru că, în eventualitatea unei victorii mult așteptate, lucrurile, pentru noi, s-ar liniști în mare parte”, a precizat Balint, antrenorul formației Petrolul Ploiești.

Petrolul Ploiești și FC Botoșani s-au mai întâlnit în Superligă de 13 ori, de opt ori s-au impus ploieştenii, de patru ori au câştigat cei de la FC Botoșani, iar o partidă s-a terminat la egalitate.
Cea mai recentă dispută directă a fost în data de 24 noiembrie 2023, Petrolul - FC Botoşani, scor 2-1.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Petrolul Ploiești - FC Botoșani, echipe probabile:

Petrolul Ploiești: Zima - Hanca, Papp, Huja, Țicu - Jyry, Seto - Musi, Jair, Grozav - Irobiso
Rezerve: Eșanu, Dumitriu, Garutti, Meijers, D. Radu, Diomande, I. Paraschiv, Ișfan. Bratu, Răducan, Berisha, Bucur
Antrenor: Laszlo Balint

FC Botoșani: Ducan - Adams Friday, Sadiku, Miron, Țigănașu - G. David, Dican, Ferreira - E. Florescu, Enzo Lopez, Ofosu
Rezerve: Kukic, Petro, Șeroni, Gligor, Mouaddib, Mailat, L. Fulop, Adams, Kaprof, Margiotta, I. Filip, Benzar
Antrenor: Bogdan Andone

Petrolul Ploiești – FC Botoșani se va disputa astăzi, 29 aprilie, de la ora 17:30, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

astăzi, 21:52

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...

Indivizi reținuți într-un dosar de trafic de droguri care ajungeau la minori din patru județe, inclusiv Botoșani! (foto)

astăzi, 19:47
84

În cursul zilei de joi, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Neamț au dispus reținerea a 4 inculpați (unu...

Nova Apaserv anunță că locuitorii din Dorohoi și alte două comune primesc apă cu porția!

astăzi, 19:24
101

Din cauza avariilor produse în perioada anterioară, a consumului de apă în creștere urmare a lipsei precipitațiilor, dar și a capacității limitate a conductelor de transport a apei,...