Petrolul 2-1 FC Botoșani! Seria proastă a lui Teja continuă

FC Botoșani a cedat cele trei puncte, după duelul cu Petrolul Ploiești.

Elevii lui Mihai Teja nu au mai câștigat niciun meci, după victoria cu CFR. ÎÂn duelul cu Petrolul, echipa a fost dominată din toate punctele de vedere. 3 meciuri fără victorie are FC Botoșani. Înaintea acestei serii, echipa era lider. Acum, FC Botoșani este pe 7, cu 12 puncte obținute. Iată principalele faze ale partidei:

Min. 90+1: GOL FC Botoșani! Sno a împins mingea în poartă din 2 metri în urma unei faze confuze în careul ploieștenilor. 

Min. 86: Huja a reluat cu capul după un corner din stânga, însă exact pe direcția lui Pap, care a reținut fără probleme.

Min. 80: Măzărache șutează slab din afara careului și nu îi pune nicio problemă lui Eduard Pap.

Min. 64: GOL PETROLUL! Gicu Grozav a intrat practic cu mingea în poartă după o pasă primită de la Irobiso!

Min. 57: Camara a șutat puternic peste poarta lui Vâlceanu.

Min. 54: Dublă-ocazie Petrolul! Pap a respins cu piciorul mingea deviată de Boli, aceasta a ajuns la Grozav, care a șutat, dar Pap a fost din nou la post. Ulterior, Jair a intrat în posesie, dar a fost semnalizat în offside.

Min. 49: Ocazie FC Botoșani! Perianu a șutat peste poartă din afara careului.

A început repriza secundă!

Finalul primei reprize!

Min. 36: Jair a ratat din 6 metri, din poziție de 1 la 1 cu portarul advers, cu mai mult de jumătate de poartă goală!

Min. 32: Țicu a trecut pe lângă dublarea avantajului. Pap a respins excelent de lângă bară, dar ulterior arbitrul asistent de pe acea parte a semnalizat un offside la fundașul stânga al Petrolului.

Min. 22: GOL PETROLUL! Irobiso a reluat în poartă o minge respinsă de portarul Pap în față, în urma unei lovituri de cap trimise de Huja. 

Min. 16: Tamaș respinge din nou, de data aceasta în plasa laterală, o centrare din partea stângă.

Min. 10: Tamaș a respins în corner șutul lui Mussis din afara careului.

Min. 8: Ocazie pentru FC Botoșani! Matheus Santos a alunecat în momentul șutului, iar portarul Vâlceanu a reținut fără mari probleme.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânără amenințată cu moartea, botoșănean ridicat de polițiști și băgat în arest! (Video)

astăzi, 09:59

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul ...

„Casa de protocol a oamenilor străzii”, proiectul unei botoșănence care îi poate aduce titlul ”Omul anului!” (Foto, Video)

astăzi, 09:42

TVR a demarat sezonul de toamnă al campaniei „Omul anului”. Din 27 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 18.15, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă noi portre...

Doina Federovici: Educația – temelia pe care ne construim viitorul (Foto)

astăzi, 09:37

„Educația nu este pregătirea pentru viață, educația este viața însăși!” Această profundă reflecție a pedagogului John Dewey ne amintește, zi de zi, de importanța educaț...