Performanţă în qwan ki do realizată de un botoşănean
Stiri Botosani Wednesday, 15 July 2009 SportEugen Ţurcanu, preşedintele CS Dao, a ţinut să laude performanţa elevului său, Mircea Luca şi a spus că bilanţul CS Dao după zece ani de activitate este unul foarte bun. "La noi a primat calitatea şi nu cantitatea. După zece ani de la înfiinţare, activitatea noastră este mulţumitoare", a mai spus Ţurcanu.
În acest moment, CS Dao are în componenţă trei sportivi care deţin centura neagră, Ioan Vasilache, Ciprian Coruţ şi Narcis Agache, trei deţinători ai centurii negre un dang, Victor Trofin, Florin Jâjâie şi Mircea Luca şi un singur deţinător al centurii negre doi dang, Eugen Ţurcanu.
Preluare : Monitorul de Botosani
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Cristina Lăcătușu, candidata USR la Camera Deputaților, rezolvă prin lege problema Centrului Vechi: Amenzile neachitate se plătesc cu muncă în folosul comunității!
Candidata Uniunii Salvați România la Camera Deputaților va susține în Parlament un proiect de lege privind transformarea automată a amenzilor pentru tulburarea ordinii și liniștii pu...
După tragedia provocată de șoferul din Botoșani: Multă tristețe în Siret și localitățile din jur pentru tinerii Rudolf și Tudor și instructorul auto morți pe E 85!
Cazul celor trei suceveni morți în teribilul accident rutier de sâmbătă de pe E 85, de la Grănicești, a îndoliat orașul Siret și localitățile din jur, unde foarte mult...
Încă o inițiativă legislativă a deputatului Alexandra Huțu a fost adoptată de Parlament și devine lege! (Video)
Este vorba despre inițiativa legislativă pentru instituirea zilei de 24 august ca Ziua Prizonierilor de Război Români pe care deputatul social-democrat Alexandra Huțu depus-o în Parlam...
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici