Paguba pe care Leicester o poate produce în Anglia! Pierderi de aproximativ 12 milioane de euro

Paguba pe care Leicester o poate produce în Anglia! Pierderi de aproximativ 12 milioane de euro
Poveste simpatică în Scoția. O femeie din Edinburgh se numără printre pariorii care au mizat pe Leicester City la începutul sezonului.

Ce e interesant e că aceasta a jucat doar 5 pence – aproape pariul minim- ceea ce i-ar aduce un câștig total de 250 de lire, pentru o cotă de 5000. Conform bilanțului caselor de pariuri din Marea Britanie, 25 de pariori au optat pentru acest pariu nebun la-nceputul campionatului, potrivit pariori.ro.

"Dacă Leicester va câștiga titlul, vom pierde 2 milioane de lire doar noi. În total, piața va înregistra pierderi în jurul sumei de 12 milioane de lire", au declarat oficialii de William Hill pentru presa din Insulă.

4 dintre oamenii care au mizat pe Vardy & Co. sunt stabiliți în Leicester Casele de pariuri au încercat să-și diminueze pierderile de-a lungul sezonului, oferindu-le pariorilor diferite sume de bani pentru a-și închide pariul.

Sam North, fan al lui Leicester, și-a închis un pariu, luna trecută, la Sky Bet, pentru 29.000 de lire. Britanicul pariase doar 10 lire, iar câștigul maxim pe care îl putea încasa era de 50.000 de lire.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
179

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
373

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
513

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...