Sport

SPORT Costel Enache rămâne cu picioarele pe pământ: ”Botoşani e pe doi, ne motivează clasamentul, dar e şi o conjunctură”

Friday, 15 September 2017

Costel Enache face minuni la Botoşani, formaţie care a urcat pe locul al doilea în Liga I, dar nu se lasă păcălit de poziţia înaltă din campionat.

SPORT Disperare la Juventus după un nou eşec: "Ei ne calcă în picioare, iar noi jucăm ca nişte domnişoare"

Friday, 15 September 2017

Juventus Bucureşti a pierdut din nou pe teren propriu, scor 0-2 cu FC Botoşani şi a rămas fără victorie în Liga 1. 

SPORT Victorie fara emotii pentru FC Botosani! Elevii lui Enache sunt pe locul 2

Friday, 15 September 2017

FC Botosani a invins cu scorul de 2-0 pe Juventus Bucuresti, in cadrul primului meci din etapa a 10-a din Liga 1, iar un urma acestui rezultat botosanenii au urcat pe locul doi in clasament.

SPORT ASTAZI: Juventus Bucuresti - FC Botosani, cu un arbitru din capitala

Friday, 15 September 2017

FC Botosani va deschide etapa a 10-a din Liga 1, intr-un meci cu Juventus Bucuresti, partida ce va avea loc in aceasta seara, incepand cu ora 18:00, pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti.

SPORT FC Botosani vrea in Play-Off-ul Ligii 1: "Avem sanse reale"

Thursday, 14 September 2017

FC Botosani joaca vineri seara, la Ploiesti, impotriva celor de la Juventus Bucuresti, in primul meci al etapei a 10-a din Liga 1.

SPORT Costel Enache: "Am observat la Juventus un joc mai bun decat o arata rezultatele. Nu ne asteapta un meci usor"

Wednesday, 13 September 2017

Antrenorul echipei FC Botosani, Costel Enache, si-a atentionat jucatorii inaintea duelului din deplasare, cu Juventus Bucuresti, ca nu ii va astepta un joc usor.

Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoșani, 27 de medalii și 3 trofee la Cupa Hârșova la taekwondo WTF! FOTO

Tuesday, 12 September 2017

În data de 9 septembrie 2017 s-a desfășurat în localitatea Hârșova, județul Constanța, Cupa Hârșova la taekwondo WTF, ediția a XVI-a la Kyorugi (luptă), pentru Copii, J...

SPORT Jucatorii de la FC Botosani au jucat tenis cu piciorul contra suporterilor - FOTO

Monday, 11 September 2017

FC Botosani a organizat un turneu de tenis cu piciorul in cadrul Festivalului September Fest 2017. Trei suporteri au castigat bilete la meciul urmator de pe teren propriu, cu  Poli Iasi, dar si m...

SPORT Christoph Daum, demis de la nationala Romaniei. Iata cine i-ar putea lua locul

Monday, 11 September 2017

Christoph Daum va fi demis din functia de selectioner al Romaniei. La cerinta presedintelui FRF - Razvan Burleanu, Comisia Tehnica a Federatiei s-a intrunit luni pentru a decide soarta lui Daum.

SPORT Jucatorii de la FC Botosani, prezenti pe scena de la September Fest! Suporterii s-au batut pentru mingi, esarfe si autografe! GALERIE FOTO

Sunday, 10 September 2017

Lotul echipei FC Botosani a fost, duminica seara, pe scena September Fest amplasata in Centrul Vechi al municipiului. Ros-alb-albastrii au fost in centrul atentiei timp de 30 de minute.

SPORT LIGA 3: Meci NEBUN la Darabani, in fata echipei lui Cristi Popovici! Gazdele aveau 3-0 in minutul 60, insa ce a urmat a fost de cosmar!

Saturday, 9 September 2017

Sanatatea Darabani si Aerostar Bacau au oferit un meci spectaculos, in cadrul etapei a III-a din Liga a III. Experienta tehnicianului Cristi Popovici, cel care a promovat-o pe FC Botosani in Liga 1, s...

SPORT Apararea celor de la FC Botosani, cea mai slaba prestatie de la inceputul acestui sezon! VIDEO

Saturday, 9 September 2017

FC Botosani a fost invinsa vineri seara de Astra Giurgiu, scor 1-3, intr-o partida in care jocul echipei lui Costel Enache nu a stralucit in repriza a doua, insa cele trei goluri incasate de botosanen...