(P) Cine va câștiga Liga 1 de fotbal? Reușește CFR să devină din nou campioană?

(P) Cine va câștiga Liga 1 de fotbal? Reușește CFR să devină din nou campioană?

Marile campionatele europene de fotbal au intrat în vacanță pe durata Campionatului Mondial de Fotbal. Cu toate acestea, în Liga 1 meciurile continuă să se desfășoare și avem parte de spectacol fotbalistic. În cadrul acestui sezon avem parte de unul dintre cele mai echilibrate campionate, în care titlul se va juca până în ultima etapă.

Am ajuns la etapa cu numărul 18 a Ligii 1 și avem cel puțin 4-5 formații care au șanse reale la titlu. Cele mai frumoase surprize până acum sunt formațiile Farul Constanța și Rapid București. Ambele echipe sunt proaspăt promovate, dar au reușit să joace un fotbal frumos și se situează pe locurile 1 și 3 în campionat. În acest fel s-a dovedit faptul că echipele tinere, care promovează jucători români au șanse mari dacă muncesc, chiar și fără investiții.

CFR Cluj, campioana en-titre a avut un început de campionat dificil, dar a reușit încet să revină și în acest moment se situează pe locul 2 în clasament. Clujenii au 4 puncte în urma liderului , dar și un joc mai puțin disputat. Site-urile care oferă ponturi pariuri liga 1 au schimbat în mod radical cotele pentru câștigarea campionatului.

La începutul acestui sezon, CFR Cluj pleacă cu prima șansă, la o cotă de 2.5-3, pe locul al doilea venea FCSB cu o cotă de 3.5-4, iar pe cu a treia șansă era cotată U Craiova cu o cotă de 7-8. În acest moment lucrurile stau diferit, CFR fiind favorita principală, cu o cotă de 1.8-2, Farul Constanța cea de a doua cu o cotă de 5, iar pe locul 3 vine Craiova cu o cotă de 10.

Chiar dacă CFR Cluj a recuperat avansul puternic pe care îl acumulase Farul Constanța și sunt cotate cu prima șansă, lupta va fi una foarte acerbă. Spre deosebire de sezonul trecut, în care CFR Cluj defila prin campionat, acum aceștia au avut parte de meciuri mult mai dificile. Rezultatele nu au fost constante și ne așteptăm ca în orice moment să vină următoarea înfrângere.

De cealaltă parte, Farul Constanța a reușit un joc mult mai constant și în momentul de față are atât cel mai bun atac, cât și cea mai bună apărare din campionat. Constănțenii au arătat că au un joc foarte spectaculos, bazat pe atac. Formația foarte tânără are în spate un antrenor cu experiență extraordinară, ceea ce compensează lipsa de experiență a jucătorilor.

Acestea fiind spuse, cei care doresc să urmărească meciuri fotbal azi, au la dispoziție Liga 1 a României până când vor reîncepe marile campionate europene. În același CFR Cluj are prima șansă de a lua titlul și în acest sezon, dar vor avea mari dificultăți de a o învinge pe Farul Constanța. În același timp, vă puteți bucura de spectacol continuu la meciurile din cadrul Campionatului Mondial de fotbal.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
244

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
389

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
126

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...