OFICIAL! Simona Halep a mai doborat un record, a urcat pe locul 8 WTA! Azi poate ajunge pe locul 7!

OFICIAL! Simona Halep a mai doborat un record, a urcat pe locul 8 WTA! Azi poate ajunge pe locul 7!
Simona Halep a ieşit din turneul de la Dubai încă din primul tur ca urmare a unei accidentări suferite în partida cu franţuzoaica Alize Cornet, motiv pentru care va lua şi o pauză de 10 zile.

Totuşi, pentru că nu avea puncte de apărat la competiţia din Dubai, Simona Halep putea să-şi îmbunătăţească cea mai bună clasare! Şi după rezultatele de aseară a reuşit deja să mai urce o poziţie. Petra Kvitova a pierdut în faţa Carlei Suarez Navarro şi a căzut pe locul 9 pentru că anul trecut cîştigase turneul din Dubai.

Simona a fost ajutată şi de Sorana Cîrstea, cea care a eliminat-o pe Sara Errani, locul 10 WTA, o altă jucătoare care ar fi putut s-o depăşească în clasament. Aşadar, Simona Halep este sigur pe locul 8 la finalul acestei săptămîni, scrie gsp.ro.

Mai mult, este favorită să urce chiar pe locul 7 în clasamentul WTA, cu o singură condiţie! Jelena Jankovici trebuie să piardă astăzi împotriva Serenei Williams.

În clasamentul provizoriu după optimi, Halep are 4435 de puncte, iar sîrboaica 4380, însă o victorie astăzi ar aduce-o la 4440.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
713

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
331

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
97

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...